Lavinia Pîrva recunoaşte ce intervenţii estetice şi-a făcut la faţă. Vrea să arate perfect la 36 de ani

9 decembrie, 2020
5 lavinia pirva 36 de ani jpg jpeg

Are 36 de ani, a devenit mamă şi vrea să arate perfect!

Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, acordă o mare importanţă felului în care arată, mai ales după ce a devenit mamă. Face mult sport, are grijă la alimentaţie, dar apelează şi la multe tratamente de întreţinere. Iată că acum a dezvăluit că şi-a făcut o nouă intervenţie estetică la faţă: "Mulţumesc echipei pentru profesionalismul cu care au avut şi au grijă de tenul meu, dar şi pentru faptul că au reuşit să corecteze într-un mod natural şi firesc o asimetrie a buzelor care mereu m-a deranjat!", a scria ea pe Instagram în dreptul unei poze. 

Se pare că a vrut buze frumoase!

1 lavinia pirva interventii la fata jpg jpeg

Cântăreaţa de 36 de ani a fost sinceră şi a dezvăluit în vara aceasta că şi-a mărit şi bustul, asta după ce mulţi fani din mediul online au criticat-o: "În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deşi citesc şi aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată faţă de oamenii care mă apreciază şi sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!”.

Lavinia Pîrva nu a fost niciodată contra operaţiilor estetice. În urmă cu aproximativ un an de zile, în decembrie 2019, ea spunea: "În primul rând, nu mi-am făcut şi nu am nicio operaţie estetică! Când va fi nevoie şi medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare şi rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!” „În al doilea rând, menţionez că tot la indicaţiile specialistului, am făcut o remodelare şi hidratare de buze. Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că a avea grijă de tine este un simţ pe care orice femeie ar trebui să îl deţină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place ca lumea să vadă acealaşi lucru!"

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}