Lenny Kravitz, un Adonis la 57 de ani! Poate stârni admiraţia oricui. Artistul arată fabulos şi s-a fotografiat la bustul gol

1 octombrie, 2021
1 lenny4 jpg jpeg

Lenny Kravitz este un Adonis! Nu mai există îndoială, după ce artistul a publicat o fotografie cu el la bustul gol.

Celebrul cântăreţ are o mină serioasă şi este gata să bea o cafea bună, pe care tocmai o pregătea în aparatul său, în bucătăria sa perfect utilată.

Solistul era obosit, fiindcă a precizat că tocmai ce trecuse printr-o noapte lungă, la studio. Lenny Kravitz îşi anunţă fanii: ”Avem trei albume la orizont! Mă întorc în iubire.” Este o veste minunată pentru toţi cei care îi iubesc muzica. Dar nu putem să trecem cu vederea cât de bine arată artistul şi după o noapte albă!

Are o cămaşă cu imprimeu de leopard, deschisă, care lasă la vedere un corp sculptat. Abdomenul său impecabil poate stârni admiraţia oricui. Este tot numai fibră!

Inclusiv actorul actorul Channing Tatum, iubitul fiicei sale, l-a lăudat: „Doamne, Dumnezeule! Ce mânânci, ce e în apa pe care o bei sau poate sunt genele tale? Nu e firesc! Îţi lucrezi abdomenul în fiecare zi?”.

Lenny i-a răspuns glumind, cu aplomb şi ironie fină: „Omule, încerc să prind următorul rol din Magic Mike. Ai vreo relaţie?”.

Iar asta fiindcă Tatum a jucat în Magic Mike (2012) şi Magic Mike XXL (2015), unde, la rândul său, a afişat un fizic impecabil, cu muşchi perfect conturaţi. Channing trăieşte o poveste de dragoste cu Zoe, fiica lui Lenny Kravitz, relaţie pe care au făcut-o publică la sfârşitul verii, la doar câteva zile după ce divorţul ei a fost finalizat. Zoe, cunoscută din „Big Little Lies”, a fost căsătorită cu Karl Glusman timp de 18 luni.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg