Lenny Kravitz, un Adonis la 57 de ani! Poate stârni admiraţia oricui. Artistul arată fabulos şi s-a fotografiat la bustul gol

1 octombrie, 2021
1 lenny4 jpg jpeg

Lenny Kravitz este un Adonis! Nu mai există îndoială, după ce artistul a publicat o fotografie cu el la bustul gol.

Celebrul cântăreţ are o mină serioasă şi este gata să bea o cafea bună, pe care tocmai o pregătea în aparatul său, în bucătăria sa perfect utilată.

Solistul era obosit, fiindcă a precizat că tocmai ce trecuse printr-o noapte lungă, la studio. Lenny Kravitz îşi anunţă fanii: ”Avem trei albume la orizont! Mă întorc în iubire.” Este o veste minunată pentru toţi cei care îi iubesc muzica. Dar nu putem să trecem cu vederea cât de bine arată artistul şi după o noapte albă!

Are o cămaşă cu imprimeu de leopard, deschisă, care lasă la vedere un corp sculptat. Abdomenul său impecabil poate stârni admiraţia oricui. Este tot numai fibră!

Inclusiv actorul actorul Channing Tatum, iubitul fiicei sale, l-a lăudat: „Doamne, Dumnezeule! Ce mânânci, ce e în apa pe care o bei sau poate sunt genele tale? Nu e firesc! Îţi lucrezi abdomenul în fiecare zi?”.

Lenny i-a răspuns glumind, cu aplomb şi ironie fină: „Omule, încerc să prind următorul rol din Magic Mike. Ai vreo relaţie?”.

Iar asta fiindcă Tatum a jucat în Magic Mike (2012) şi Magic Mike XXL (2015), unde, la rândul său, a afişat un fizic impecabil, cu muşchi perfect conturaţi. Channing trăieşte o poveste de dragoste cu Zoe, fiica lui Lenny Kravitz, relaţie pe care au făcut-o publică la sfârşitul verii, la doar câteva zile după ce divorţul ei a fost finalizat. Zoe, cunoscută din „Big Little Lies”, a fost căsătorită cu Karl Glusman timp de 18 luni.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg