Lenny Kravitz, un Adonis la 57 de ani! Poate stârni admiraţia oricui. Artistul arată fabulos şi s-a fotografiat la bustul gol

1 octombrie, 2021
1 lenny4 jpg jpeg

Lenny Kravitz este un Adonis! Nu mai există îndoială, după ce artistul a publicat o fotografie cu el la bustul gol.

Celebrul cântăreţ are o mină serioasă şi este gata să bea o cafea bună, pe care tocmai o pregătea în aparatul său, în bucătăria sa perfect utilată.

Solistul era obosit, fiindcă a precizat că tocmai ce trecuse printr-o noapte lungă, la studio. Lenny Kravitz îşi anunţă fanii: ”Avem trei albume la orizont! Mă întorc în iubire.” Este o veste minunată pentru toţi cei care îi iubesc muzica. Dar nu putem să trecem cu vederea cât de bine arată artistul şi după o noapte albă!

stanga
dreapta
2 lenny6 jpg jpeg
3 lenny5 jpg jpeg
1 lenny4 jpg jpeg
5 lenny3 jpg jpeg
6 lenny2 jpg jpeg
7 lenny jpg jpeg

Are o cămaşă cu imprimeu de leopard, deschisă, care lasă la vedere un corp sculptat. Abdomenul său impecabil poate stârni admiraţia oricui. Este tot numai fibră!

Inclusiv actorul actorul Channing Tatum, iubitul fiicei sale, l-a lăudat: „Doamne, Dumnezeule! Ce mânânci, ce e în apa pe care o bei sau poate sunt genele tale? Nu e firesc! Îţi lucrezi abdomenul în fiecare zi?”.

Lenny i-a răspuns glumind, cu aplomb şi ironie fină: „Omule, încerc să prind următorul rol din Magic Mike. Ai vreo relaţie?”.

Iar asta fiindcă Tatum a jucat în Magic Mike (2012) şi Magic Mike XXL (2015), unde, la rândul său, a afişat un fizic impecabil, cu muşchi perfect conturaţi. Channing trăieşte o poveste de dragoste cu Zoe, fiica lui Lenny Kravitz, relaţie pe care au făcut-o publică la sfârşitul verii, la doar câteva zile după ce divorţul ei a fost finalizat. Zoe, cunoscută din „Big Little Lies”, a fost căsătorită cu Karl Glusman timp de 18 luni.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg