Leonard Miron: „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay''

8 aprilie, 2021
1 leonard jpg jpeg

Şi-a asumat orientarea sexuală, dar nu a avut avut o viaţă uşoară. Ba mai mult, chiar şi cea care i-a dat viaţă a avut nevoie de timp pentru a accepta acest episod. Leonard Miron şi-a susţinut însă trăirile şi nu a disperat. Astăzi, fostul prezentator e fericit alături de Miguel, bărbatul care îi stă aproape de 25 de ani.

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la nişte vecini care erau gay şi i-au adus pizza şi nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: <eu nu vreau pizza homosexuală> Atunci i-am spus: <şi dacă eu sunt la fel?> I-am zis: <hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel şi ceilalţi doi iubiţi pe care i-am avut sunt doar prietenii mei>. Atunci mi-a zis: <nu vreau să te mai văd!> I-am zis: <nu pot să te forţez>. Am plecat în Anglia şi trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron la emisiunea „Teo Show”, Kanal D. Femeia a murit în 2015.

Fostul prezentator admite că a existat un moment în care a dorit să îşi ascundă orientarea sexuală, aşa că şi-a făcut o iubită, deşi în paralel se vedea şi cu un bărbat. Astăzi nu e aşa mândru de modul în care s-a comportat atunci.

„A fost o perioadă în care am avut o relaţie cu o colegă de facultate din aceeaşi grupă şi, în aceleaşi timp, eram cu prima mea relaţie vorbind de bărbaţi. Nu a fost corect. Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relaţiile între persoane de acelaşi sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu ştia, dar domnişoara nu ştia, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg