Leonard Miron: „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay''

8 aprilie, 2021
1 leonard jpg jpeg

Şi-a asumat orientarea sexuală, dar nu a avut avut o viaţă uşoară. Ba mai mult, chiar şi cea care i-a dat viaţă a avut nevoie de timp pentru a accepta acest episod. Leonard Miron şi-a susţinut însă trăirile şi nu a disperat. Astăzi, fostul prezentator e fericit alături de Miguel, bărbatul care îi stă aproape de 25 de ani.

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la nişte vecini care erau gay şi i-au adus pizza şi nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: <eu nu vreau pizza homosexuală> Atunci i-am spus: <şi dacă eu sunt la fel?> I-am zis: <hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel şi ceilalţi doi iubiţi pe care i-am avut sunt doar prietenii mei>. Atunci mi-a zis: <nu vreau să te mai văd!> I-am zis: <nu pot să te forţez>. Am plecat în Anglia şi trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron la emisiunea „Teo Show”, Kanal D. Femeia a murit în 2015.

Fostul prezentator admite că a existat un moment în care a dorit să îşi ascundă orientarea sexuală, aşa că şi-a făcut o iubită, deşi în paralel se vedea şi cu un bărbat. Astăzi nu e aşa mândru de modul în care s-a comportat atunci.

„A fost o perioadă în care am avut o relaţie cu o colegă de facultate din aceeaşi grupă şi, în aceleaşi timp, eram cu prima mea relaţie vorbind de bărbaţi. Nu a fost corect. Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relaţiile între persoane de acelaşi sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu ştia, dar domnişoara nu ştia, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg