Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum îşi sărbătoreşte ziua, după anunţul despărţirii de Răzvan Simion

9 iunie, 2020
9 lidia buble 27 de ani 1 jpg jpeg

Lidia Buble împlineşte 27 de ani! Se bucură de un succes uriaş în viaţa profesională, dar nu şi în cea personală, după despărţirea de Răzvan Simion. Iată cum îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi alături de cine. 

Anul trecut, Lidia Buble primea un cadou de zeci de mii de euro de la Răzvan Simion, iubitul său. Se mândrea cu o maşină roşie, cu mulţi cai putere, una care l-a costat destul de mult. Anul acesta, înainte de ziua ei, el a făcut publică despărţirea. Acum, pare că i-ar fi trimis doar un buchet de trandafiri, au rămas prieteni, dar şi colaboratori, căci el o ajută în cariera muzicală, cu concertele şi evenimentele. 

Primele clipe de la 27 de ani, Lidia Buble le-a petrecut alături de prietenele sale. Denisa Potecaru, sora ei şi încă o amică i-au cântat La mulţi ani artistei. I-au dăruit un tort super, dar şi o sticlă de şampanie. Ea s-a bucurat enorm şi a arătat totul pe Instagram. Acolo a zis: 

"Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulţumesc, fetelor. Vă iubesc", a spus Lidia Buble.

Unde s-a mutat Lidia Buble după despărţirea de Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion locuiau împreună în casa prezentatorului din Capitală. După ce au decis să nu mai formeze un cuplu, acesta şi-a făcut bagajele şi a plecat. Nu s-a întâmplat ce curând, ci în urmă cu ceva vreme, aproximativ două luni. 

Acum, Lidia locuieşte la sora ei, pe care o răsfaţă şi alături de care petrece mult timp.

Răzvan Simion s-a despărţit public de Lidia Buble: “Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Viaţă frumoasă, Sufleţel!”

De săptămâni întregi vuieşte internetul de zvonurile legate de despărţirea dintre Lidia şi Răzvan, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. O poveste de dragoste controversată, care şi-a atins maturitatea, dar nu şi senectutea. Într-o postare pe Instagram, prezentatorul Neaţa’ îşi ia adio în mod public de la iubita lui, pentru a pune capăt zvonurilor.

Adevărat sau nu, după momentul în care Răzvan a fost surprins ieşind din casa unei femei cu ceva timp în urmă, zvonurile legate de o posibilă despărţire au fost inevitabile. În plus, pozele cu cei doi au dispărut, încet, încet, de pe conturile lor, ei renunţând la a se mai urmări pe reţelele sociale. Dacă ne uităm la faptul că nici like-urile la postări nu se mai văd, am putea spune chiar că s-au şi blocat unul pe celălalt.

Pentru a nu mai da apă la moară celor care comentează, Răzvan a ales să împărtăşească cu comunitatea lui faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia, postând un mesaj plin de înţelesuri.

Foto: facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg