Lidia Buble a plecat în vacanţă. Unde e cântăreaţa şi cu cine se distrează după despărţirea de Răzvan Simion

14 august, 2020
1 lidia buble vacanta saint tropez 1 jpg jpeg

E fericită şi pusă pe distracţie! Lidia Buble a început un nou capitol din viaţa sa după despărţirea de Răzvan Simion! Cântăreaţa a plecat într-o vacanţă superbă, departe de România! 

Au trecut aproximativ trei luni de când s-a aflat că Lidia Buble şi Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Fiecare a luat-o pe drumul lui...din punct de vedere personal, căci profesional tot împreună sunt, el este managerul ei. Cântăreaţa scoate hit după hit, a obţinut şi contracte importante de imagine, aşa că în pandemie veniturile ei tot frumoase sunt. 

Iată că acum a plecat şi într-o vacanţă, una departe de România, de litoralul românesc. Lidia Buble se distrează la Saint Tropez, o staţiune foarte renumită pentru petrecerile ei, pentru locaţiile exclusiviste şi pentru persoanele cu dare de mână care le frecventează. Printre ele şi românca noastră. Acesta merge zi de zi la plajă, iar seara se răsfaţă în cele mai frumoase locuri, dansează şi ascultă muzică bună. Nu, nu vă gândiţi că este singură. 

stanga
dreapta
3 lidia buble la saint tropez 5 jpg jpeg
4 lidia buble la saint tropez 4 jpg jpeg
1 lidia buble vacanta saint tropez 1 jpg jpeg
5 lidia buble la saint tropez 3 jpg jpeg
6 lidia buble la saint tropez 2 jpg jpeg
7 lidia buble la saint tropez 1 jpg jpeg

Lidia Buble a plecat la Saint Tropez alături de buna ei prietenă, de Denisa Potecaru. Cele două sunt de nedespărţit de o bună perioadă de timp. Merg împreună la cumpărături, în oraş, chiar şi la sală. Cine e Denisa? Cu siguranţă vă amintiţi de ea din emisiunea de la Kanal D, "Bravo, ai stil". 

Cântăreaţa îşi ţine fanii la curent cu tot ce face în vacanţă, chiar s-a pozat şi într-un costum de baie minuscul. Priviţi în galeria foto!

6 lidia buble la saint tropez 2 jpg jpeg

Răzvan Simion a anunţat despărţirea de Lidia Buble la începutul lunii iunie

Pentru a nu mai da apă la moară celor care comentează, Răzvan a ales să împărtăşească cu comunitatea lui faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia, postând un mesaj plin de înţelesuri: “ O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi... foşti iubiţi.... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept."

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg