Lidia Buble a suferit o intervenţie chirurgicală: "Să vă rugaţi pentru mine"

12 februarie, 2020
3 lidia buble la asia express 2 jpg jpeg

Lidia Buble a fost operată. Chiar înainte de intervenţia chirurgicală la care a fost supusă, artista a făcut câteva declaraţii pe Instagram. 

Cântăreaţa Lidia Buble a fost operată de urgenţă. Iubita lui Răzvan Simion, matinalul de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea de la Antena1,  a făcut un anunţ care i-a îngrijorat pe fani.

Vedeta a scris pe Instagram: „Intru acum în operaţie… Să vă rugaţi pentru mine! Love you all”. Mesajele despre situaţia în care se află şi motivul în care a ajuns pe masa de operaţie au fost şterse după puţin timp. Până acum, nu se ştie ce i s-a întâmplat artistei.

De-a lungul anilor, ea nu a declarat că ar avea probleme de sănătate. În anul 2016 ar fi avut ceva neplăceri, când a rămas fără voce. 

„Nu am fumat niciodată, nu pot nici măcar să suport fumul de ţigară. M-am trezit foarte răguşită de dimineaţă. Fac şi un tratament acasă şi weekendul acesta vreau să iau o pauză vocală. Nu o să mai cânt în seara asta, pentru că aşa cum am spus sunt răguşită şi nu vreau să-mi forţez corzile vocale. Nu am răcit, ci doar sunt puţin răguşită”

7 lidia buble operatie 6 jpg jpeg

Cum arăta Lidia Buble în urmă cu 6 ani? Avea mai multe kilograme şi purta părul lung

Lidia Buble a păşit prima oară în studioul matinalului de la Antena 1 în 2014, pentru a-şi lansa, în premieră, melodia „Noi simţim la fel”. Primul interviu al artistei cu Răzvan Simion, cel care avea să-i devină iubit ulterior, avea să fie unul memorabil. "Ştiu că ai spus la final: "Să n-o mai prind pe aici prin platou, că-i rup picioarele!" Şi uite, dragă!".

La momentul lansării, Lidia Buble arăta complet altfel decât imaginea pe care o afişează acum: avea câteva kilograme în plus şi purta părul lung.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg