Lidia Buble şi-a dus iubitul la Castelul Bran şi în alte zone de interes turistic. Cubanezul a savurat şi preparatele româneşti tradiţionale

7 octombrie, 2021
1 buble2 jpg jpeg

Lidia Buble îi prezintă România tradiţională noului său iubit de origine cubaneză. Periplul lor prin ţară a fost postat atât de artistă, cât şi de bărbat, pe paginile lor de socializare, la secţiunea de Poveşti.

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, se află în România, acolo unde a cunoscut cel puţin o parte din familia artistei. Actorul cubanez în vârstă de 37 de ani se pare că se simte foarte bine la noi în ţară, dar şi alături de Lidia, care nu a confirmat relaţia oficial.

Harlys Becerra s-a delectat cu peisaje şi tradiţii româneşti, a vizitat Castelul Bran şi a făcut cunoştinţă cu legendele legate de Dracula, strigoi şi fantome. Lidia chiar l-a speriat puţin cu nişte sunete ce păreau rupte dintr-un film de groază.

7 becera jpg jpeg

Artista l-a dus în locurile celebre, dorind să îi prezinte zonele şi legendele celebre în toată lumea despre ţara noastră. S-au cazat la o pensiune din zonă, au servit preparate tradiţionale, actorul cubanez încercând chiar şi ţuică, şi au imortalizat momentele pe reţelele de socializare.

Buble a postat chiar şi o scenă în care Harlys Becerra stă de vorbă cu una dintre surorile sale, Lorena. „Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble în vreme ce îşi filma sora vorbind cu Harlys.

Lidia pare fericită şi liniştită, iar cubanezul este primul bărbat cu care se afişează public şi în online de la despărţirea sa de Răzvan Simion.

Cei doi au arătat în filmuleţe inclusiv cum stau unul lângă altul şi se uită la Asia Express.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg