Lidia Buble şi-a dus iubitul la Castelul Bran şi în alte zone de interes turistic. Cubanezul a savurat şi preparatele româneşti tradiţionale

7 octombrie, 2021
1 buble2 jpg jpeg

Lidia Buble îi prezintă România tradiţională noului său iubit de origine cubaneză. Periplul lor prin ţară a fost postat atât de artistă, cât şi de bărbat, pe paginile lor de socializare, la secţiunea de Poveşti.

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, se află în România, acolo unde a cunoscut cel puţin o parte din familia artistei. Actorul cubanez în vârstă de 37 de ani se pare că se simte foarte bine la noi în ţară, dar şi alături de Lidia, care nu a confirmat relaţia oficial.

Harlys Becerra s-a delectat cu peisaje şi tradiţii româneşti, a vizitat Castelul Bran şi a făcut cunoştinţă cu legendele legate de Dracula, strigoi şi fantome. Lidia chiar l-a speriat puţin cu nişte sunete ce păreau rupte dintr-un film de groază.

7 becera jpg jpeg
stanga
dreapta
1 buble2 jpg jpeg
3 buble1 jpg jpeg
4 buble jpg jpeg
5 harlys beccera2 jpg jpeg
6 harlys beccera jpg jpeg
7 becera jpg jpeg
8 bec png png

Artista l-a dus în locurile celebre, dorind să îi prezinte zonele şi legendele celebre în toată lumea despre ţara noastră. S-au cazat la o pensiune din zonă, au servit preparate tradiţionale, actorul cubanez încercând chiar şi ţuică, şi au imortalizat momentele pe reţelele de socializare.

Buble a postat chiar şi o scenă în care Harlys Becerra stă de vorbă cu una dintre surorile sale, Lorena. „Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble în vreme ce îşi filma sora vorbind cu Harlys.

Lidia pare fericită şi liniştită, iar cubanezul este primul bărbat cu care se afişează public şi în online de la despărţirea sa de Răzvan Simion.

Cei doi au arătat în filmuleţe inclusiv cum stau unul lângă altul şi se uită la Asia Express.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg