Lidia Buble şi-a dus iubitul la Castelul Bran şi în alte zone de interes turistic. Cubanezul a savurat şi preparatele româneşti tradiţionale

7 octombrie, 2021
1 buble2 jpg jpeg

Lidia Buble îi prezintă România tradiţională noului său iubit de origine cubaneză. Periplul lor prin ţară a fost postat atât de artistă, cât şi de bărbat, pe paginile lor de socializare, la secţiunea de Poveşti.

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, se află în România, acolo unde a cunoscut cel puţin o parte din familia artistei. Actorul cubanez în vârstă de 37 de ani se pare că se simte foarte bine la noi în ţară, dar şi alături de Lidia, care nu a confirmat relaţia oficial.

Harlys Becerra s-a delectat cu peisaje şi tradiţii româneşti, a vizitat Castelul Bran şi a făcut cunoştinţă cu legendele legate de Dracula, strigoi şi fantome. Lidia chiar l-a speriat puţin cu nişte sunete ce păreau rupte dintr-un film de groază.

7 becera jpg jpeg

Artista l-a dus în locurile celebre, dorind să îi prezinte zonele şi legendele celebre în toată lumea despre ţara noastră. S-au cazat la o pensiune din zonă, au servit preparate tradiţionale, actorul cubanez încercând chiar şi ţuică, şi au imortalizat momentele pe reţelele de socializare.

Buble a postat chiar şi o scenă în care Harlys Becerra stă de vorbă cu una dintre surorile sale, Lorena. „Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble în vreme ce îşi filma sora vorbind cu Harlys.

Lidia pare fericită şi liniştită, iar cubanezul este primul bărbat cu care se afişează public şi în online de la despărţirea sa de Răzvan Simion.

Cei doi au arătat în filmuleţe inclusiv cum stau unul lângă altul şi se uită la Asia Express.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg