Lidia Buble şi Cornel Ilie, dezvăluiri neaşteptate: "Eu m-am dus la el acasă"

7 octombrie, 2020
11 lidia buble acasa la cornel ilie 8 jpg jpeg

O mulţime de zvonuri circulă acum: Lidia Buble şi Cornel Ilie formează un cuplu? Amândoi sunt singuri, amândoi îşi caută sufletul pereche...Iată ce dezvăluiri au făcut recent, cum Lidia Buble a mers deja acasă la artist, la Cornel Ilie. 

Lidia Buble şi Cornel Ilie au parte de un succes uriaş de când au lansat împreună piesa "Vino, du-te". Peste două milioane de vizualizări au strâns pe Youtube, melodia fiind în trending. Acolo apar cei doi în ipostaze pasionale, extrem de apropiaţi, în videoclip formează un cuplu. După cum chiar el a afirmat, scenariul, piesa, versurile, toate sunt create de trupa VUNK, de Cornel Ilie. 

Au apărut zvonuri că formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, iar ei au reacţionat: "Eu sunt foarte transparentă. (…) Nu este ca şi cum nu au fost şi alţi artişti cu care am avut proiecte şi despre care s-a scris şi s-a speculat. Avem o relaţie de prietenie, da”, a dezvăluit solista.

1 lidia buble acasa la cornel ilie 10 jpg jpeg

Şi despre colaborarea dintre ei au făcut declaraţii: „Am primit această piesă într-o zi pe What’s App. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri. De piesă. Trebuie să specific, iarăşi ne trezim cu tot felul de speculaţii. N-am avut răbdare să ajung la refren. I-am spus că-mi place şi mă bucur pentru că de mult timp ne doream să avem un proiect împreună. Văd că ne-a reuşit”, a spus Lidia.

Dar iată că acum s-au aflat lucruri noi despre relaţia celor doi. Se pare că Lidia Buble a mers deja acasă la Cornel Ilie. Cum s-a întâmplat şi când? Videoclipul piesei este filmat chiar în casa în care locuieşte Cornel Ilie. Camerele din imagini, decorurile, toate îi aparţin. Nu au avut nevoie de un studio special pentru filmare, au ales să facă totul în casa artistului. 

În imagini putem vedea dormitorul lui Cornel Ilie, o zonă de relaxare un are o masă de biliard, o cameră de zi, toate cu bun gust. Lidia Buble a făcut declaraţii despre ziua de filmare în casa lui Cornel Ilie: "Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea. ", a afirmat Lidia Buble în emisiunea Teo Show. 

Şi Cornel Ilie a completat: "Ea a venit la mine, că s-a filmat la mine acasă, diminea am filmat, atunci se fac toate producţiile de filme. Restul trupei nu a fost de faţă. Am rămas doar eu, am fost doar noi doi."

Cornel Ilie a anunţat că divorţează de soţie în septembrie 2020

Au doi copii frumoşi împreună, dar acum pornesc pe drumuri separate. Cornel Ilie de la Vunk divorţează de soţia sa, Eliza Suditu. Anunţul separării a fost făcut chiar de artist. “Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorţ” să capete un aer distructiv, fatalist, aşa că o să formulez altfel: eu şi cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învăţat foarte multe împreună unul de la altul, am învăţat şi mai multe despre noi înşine şi, mai ales, despre viaţă. Am devenit mai puternici şi mai curajoşi, unul prin celălalt. Vom continua să ne creştem copiii cu aceeaşi dragoste şi grijă, arătându-le toate frumuseţile vieţii, bunătatea faţă de ceilalţi şi învăţându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiaşi prieteni buni, dar şi aceleaşi persoane discrete cu viaţa lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect”, a scris artistul pe o reţea de socializare.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit de aproape 5 luni

"O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pt că mi au oferit prea mult ori prea puţin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat."

Foto: Captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg