Lili Sandu a dezvăluit sexul bebeluşului. E în luna a cincea de sarcină

30 martie, 2020
5 lili sandu insarcinata 5 jpg jpeg

La 40 de ani, Lili Sandu trăieşte cea mai mare bucurie din viaţa sa. În decembrie a aflat că este însărcinată, iar acum a dezvăluit sexul bebeluşului din burtică!

Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, criza coronavirusului, Lili Sandu are zâmbetul pe buze. Ea şi partenerul său, Silviu Ţolu, vor deveni peste puţine luni părinţi pentru prima oară. Recent, pe Youtube ei au făcut publică vestea. Vor avea o fetiţă sau un băieţel? Vedeta nu şi-a mai ţinut fanii cu sufletul la gură şi a povestit că medicul i-a spus că va fi mama unui băieţel. 

"Acest băieţel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască.

Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu.", a dezvăluit Lili Sandu pe contul său de YouTube. 

Totodată, vedeta a mai povestit că în luna decembrie s-a temut pentru sarcina sa, a avut anumite sângerări şi a mers de urgenţă la medic. Îi era frică de un avort, dar doctorii au avut grijă de ea şi i-au făcut cele mai bune recomandări. Acum, vedeta abia aşteaptă să îşi strângă la piept băieţelul. 

Lili Sandu avea o şansă la 100 să rămână însărcinată. "Cum tocmai la Silviu, care are 28 de ani, să fie problema?"

După incredibila veste dată de Ziua Îndrăgostiţilor, că va deveni mamă la 40 de ani, Lili Sandu s-a simţit datoare să-şi spună povestea, poate şi pentru că a păstrat secretul sarcinii sale timp de două luni, dar şi pentru că această sarcină reprezintă un miracol.

Astfel, într-un emoţionant text publicat pe blogul personal, vedeta îşi deschide sufletul, relatând începuturile relaţiei sale cu modelul Silviu Ţolu, dar şi provocările care au apărut pe parcus.

"L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (...) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (...) Iată-ne acum după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…", notează Lili Sandu pe blogul personal.Recente pe Ok! Magazine

Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg