Lisa Marie Presley, devastată după pierderea fiului său. ”Moartea sa mi-a distrus și zguduit inima”

16 mai, 2022
Lisa Marie Presley și Benjamin jpg

Lisa Marie Presley trăiește o dramă continuă de când fiul său, Benjamin Keough, și-a luat zilele în iulie 2020. Tânărul avea doar 27 de ani când a decis să-și încheie socotelile cu viața. S-a împușcat în piept, în casa luxoasă a familiei din California.

Lisa Marie Presley și Benjamin (3) jpg

Sâmbătă, Lisa Marie și-a deschis iarăși sufletul pe contul său de socializare, într-o postare de amploare. Mesajul este răvășitor.

Lisa Marie Presley și Benjamin (4) jpg

Fiica celebrului Elvis Presley, ajunsă la 54 de ani, a explicat: ”Nu v-am mai scris de mult, fiindcă nu prea mai e nimic de zis. Toată viața de acum încolo voi fi în doliu pentru pierderea fiului meu. Am experimentat o durere înfiorătoare, care mi-a distrus și zguduit inima și sufletul. Le-a nimicit! M-a înghițit cu totul. În afară de ceilalți trei copii pe care îi mai am, nimic nu-mi mai poate capta atenția.”

Poate că nici acum nu ar fi scris nimic, dar Lisa Marie a postat imaginea care anunță și filmul ”Elvis”, regizat de Baz Luhrmann, în care Austin Butler joacă rolul celebrului său tată.

Fiica Regelui Rock and Roll a notat că pelicula este fabuloasă și că ea a văzut deja de două ori filmul, înainte de lansarea oficială din 24 iunie. Este convinsă că Butler va obține un Oscar pentru acest rol magistral. ”Austin Butler l-a jucat perfect pe tata, i-a redat trăirile și sufletul într-un mod minunat. În umila mea părere, este prima dată când se joacă un Elvis autentic, cu date exacte și într-un mod respectuos.”

Apoi vedeta a continuat: ”Producția denotă iubirea și respectul lui Baz pentru tata, este ceva pentru care eu și copiii mei, în sfârșit, ne putem mândri pentru totdeauna.” Lisa dă de înțeles că data aceasta s-a făcut o documentare temeinică și că regizorul a vrut să facă într-adevăr un film biografic.

Unicul copil al lui Elvis a spus că pelicula i-a impresionat și pe copiii săi: Riley Keough (32 ani) și gemenele în vârstă de 13 ani, Finley și Harper Lockwood.

Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 ei au divorțat și Lisa Marie s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta. În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani. În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene. În 2010, familia lor s-a mutat în 'Coe's Hall', Rotherfield, East Sussex, Anglia. Toți au trecut printr-o cumplită dramă în 2020, când fiul Benjamin Storm Keough s-a sinucis. La trei luni de la deces, trupul său a fost depus la Graceland, alături de bunicul Elvis Presley și alți câțiva membri ai familiei.

Familia Presley (4) jpg

Lisa Marie e convinsă că și lui Benjamin i-ar fi plăcut mult filmul dedicat lui Elvis și care va putea fi vizionat de toată lumea începând din 24 iunie 2022.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg