Lisa Marie Presley, devastată după pierderea fiului său. ”Moartea sa mi-a distrus și zguduit inima”

16 mai, 2022
Lisa Marie Presley și Benjamin jpg

Lisa Marie Presley trăiește o dramă continuă de când fiul său, Benjamin Keough, și-a luat zilele în iulie 2020. Tânărul avea doar 27 de ani când a decis să-și încheie socotelile cu viața. S-a împușcat în piept, în casa luxoasă a familiei din California.

Lisa Marie Presley și Benjamin (3) jpg

Sâmbătă, Lisa Marie și-a deschis iarăși sufletul pe contul său de socializare, într-o postare de amploare. Mesajul este răvășitor.

Lisa Marie Presley și Benjamin (4) jpg

Fiica celebrului Elvis Presley, ajunsă la 54 de ani, a explicat: ”Nu v-am mai scris de mult, fiindcă nu prea mai e nimic de zis. Toată viața de acum încolo voi fi în doliu pentru pierderea fiului meu. Am experimentat o durere înfiorătoare, care mi-a distrus și zguduit inima și sufletul. Le-a nimicit! M-a înghițit cu totul. În afară de ceilalți trei copii pe care îi mai am, nimic nu-mi mai poate capta atenția.”

Poate că nici acum nu ar fi scris nimic, dar Lisa Marie a postat imaginea care anunță și filmul ”Elvis”, regizat de Baz Luhrmann, în care Austin Butler joacă rolul celebrului său tată.

Fiica Regelui Rock and Roll a notat că pelicula este fabuloasă și că ea a văzut deja de două ori filmul, înainte de lansarea oficială din 24 iunie. Este convinsă că Butler va obține un Oscar pentru acest rol magistral. ”Austin Butler l-a jucat perfect pe tata, i-a redat trăirile și sufletul într-un mod minunat. În umila mea părere, este prima dată când se joacă un Elvis autentic, cu date exacte și într-un mod respectuos.”

stanga
dreapta
Familia Presley jpg
Familia Presley (2) jpg
Familia Presley (3) jpg
Lisa Marie Presley mică jpg
Lisa Marie Presley și Benjamin (5) jpg
Lisa Marie Presley și Benjamin (4) jpg
Lisa Marie Presley și Benjamin (3) jpg
Lisa Marie Presley și Benjamin (2) jpg
Lisa Marie Presley și Benjamin jpg
Familia Presley (4) jpg

Apoi vedeta a continuat: ”Producția denotă iubirea și respectul lui Baz pentru tata, este ceva pentru care eu și copiii mei, în sfârșit, ne putem mândri pentru totdeauna.” Lisa dă de înțeles că data aceasta s-a făcut o documentare temeinică și că regizorul a vrut să facă într-adevăr un film biografic.

Unicul copil al lui Elvis a spus că pelicula i-a impresionat și pe copiii săi: Riley Keough (32 ani) și gemenele în vârstă de 13 ani, Finley și Harper Lockwood.

Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 ei au divorțat și Lisa Marie s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta. În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani. În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene. În 2010, familia lor s-a mutat în 'Coe's Hall', Rotherfield, East Sussex, Anglia. Toți au trecut printr-o cumplită dramă în 2020, când fiul Benjamin Storm Keough s-a sinucis. La trei luni de la deces, trupul său a fost depus la Graceland, alături de bunicul Elvis Presley și alți câțiva membri ai familiei.

Familia Presley (4) jpg

Lisa Marie e convinsă că și lui Benjamin i-ar fi plăcut mult filmul dedicat lui Elvis și care va putea fi vizionat de toată lumea începând din 24 iunie 2022.Recente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg