Lisa Marie Presley n-a putut trece peste moartea fiului ei, Benjamin. A lăsat în urmă două fiice minore

13 ianuarie, 2023

O lume întreagă este în stare de șoc. Fiica Regelui Elvis a murit, subit, la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a suferit, joi, un stop cardiac fatal, iar anunțul morții sale a fost făcut de către mama vedetei și văduva lui Elvis, Priscilla Presley.

Lisa Marie Presley, Getty (1) jpg

Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a confirmat Priscilla public teribila veste, una la care nu se aștepta nimeni.

În vârstă de 54 de ani, Lisa Marie Presley a fost dusă de urgență la spital după ce paramedicii care au fost chemați la domiciliul ei au reușit să-i restabilească pulsul, însă acolo vedeta a pierdut lupta cu viața. 

După cum bine știm, Lisa a fost puternic încercată anii trecuți, după ce și-a pierdut unicul fiu, pe Benjamin Presley, un tânăr care și-a luat singur viața.

În august anul trecut, Lisa Marie Presley a scris un eseu tulburător despre încercările ei de a trece peste moartea lui Benjamin: Înțeleg de ce oamenii încearcă să te evite odată ce a avut loc o tragedie groaznică în viața ta. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că acesta este cu adevărat cel mai groaznic coșmar al tău, a scris Lisa anul trecut, în eseul ei publicat de revista People.

Benjamin Keough avea doar 27 de ani la momentul morții sale din anul 2020. El a murit în urma unei răni auto-provocate prin împușcătură, în casa familiei Presley din Los Angeles.

Benjamin este fiul Lisei cu primul ei soț, Danny Keough, cu care s-a căsătorit în anul 1988 și de care a divorțat în 1994. Cei doi au mai avut împreună și o fată, actrița Riley Keough. Pe lângă aceștia, Lisa Marie Presley mai are două fiice gemene de doar 15 ani, Harper și Finley, care au rămas, acum, fără mamă.

Unica fiică a lui Elvis Presley a mai mărturisit că „trăia realitatea îngrozitoare a durerii”, odată cu moartea fiului ei. La doi ani de la moartea lui Benjamin, Lisa Marie Presley nu trecuse peste această pierdere tragică, ba mai rău, s-a învinuit pentru moartea fiului ei.

lisa marie presley profimedia 0225917462 jpg

„Mă lupt cu mine neobosit, învinovățindu-mă în fiecare zi și mi-este destul de greu să trăiesc cu asta”, a mărturisit ea, adăugând că „alții te judecă și te învinovățesc la rândul lor, în secret sau în spatele tău, ceea ce este și mai crud și dureros".

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg