Lisa Marie Presley n-a putut trece peste moartea fiului ei, Benjamin. A lăsat în urmă două fiice minore

13 ianuarie, 2023

O lume întreagă este în stare de șoc. Fiica Regelui Elvis a murit, subit, la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a suferit, joi, un stop cardiac fatal, iar anunțul morții sale a fost făcut de către mama vedetei și văduva lui Elvis, Priscilla Presley.

Lisa Marie Presley, Getty (1) jpg

Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a confirmat Priscilla public teribila veste, una la care nu se aștepta nimeni.

În vârstă de 54 de ani, Lisa Marie Presley a fost dusă de urgență la spital după ce paramedicii care au fost chemați la domiciliul ei au reușit să-i restabilească pulsul, însă acolo vedeta a pierdut lupta cu viața. 

După cum bine știm, Lisa a fost puternic încercată anii trecuți, după ce și-a pierdut unicul fiu, pe Benjamin Presley, un tânăr care și-a luat singur viața.

În august anul trecut, Lisa Marie Presley a scris un eseu tulburător despre încercările ei de a trece peste moartea lui Benjamin: Înțeleg de ce oamenii încearcă să te evite odată ce a avut loc o tragedie groaznică în viața ta. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că acesta este cu adevărat cel mai groaznic coșmar al tău, a scris Lisa anul trecut, în eseul ei publicat de revista People.

Benjamin Keough avea doar 27 de ani la momentul morții sale din anul 2020. El a murit în urma unei răni auto-provocate prin împușcătură, în casa familiei Presley din Los Angeles.

Benjamin este fiul Lisei cu primul ei soț, Danny Keough, cu care s-a căsătorit în anul 1988 și de care a divorțat în 1994. Cei doi au mai avut împreună și o fată, actrița Riley Keough. Pe lângă aceștia, Lisa Marie Presley mai are două fiice gemene de doar 15 ani, Harper și Finley, care au rămas, acum, fără mamă.

Unica fiică a lui Elvis Presley a mai mărturisit că „trăia realitatea îngrozitoare a durerii”, odată cu moartea fiului ei. La doi ani de la moartea lui Benjamin, Lisa Marie Presley nu trecuse peste această pierdere tragică, ba mai rău, s-a învinuit pentru moartea fiului ei.

lisa marie presley profimedia 0225917462 jpg

„Mă lupt cu mine neobosit, învinovățindu-mă în fiecare zi și mi-este destul de greu să trăiesc cu asta”, a mărturisit ea, adăugând că „alții te judecă și te învinovățesc la rândul lor, în secret sau în spatele tău, ceea ce este și mai crud și dureros".

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg