Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Artistul are acum şi un fiu

29 mai, 2020
8 liviu varciu tata a treia oara jpg jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa, Anda Călin, a născut, i-a dăruit un băieţel de nota 10. 

După nouă luni de aşteptare, Liviu Vârciu şi Anda Călin au devenit din nou părinţi. Familia lor s-a mărit cu un membru, Anda Călin a adus pe lume cel de-al doilea copil al său împlinindu-i dorinţa artistului care îşi dorea din tot sufletul un băieţel, scrie Cancan.ro.

Liviu Vârciu are deja două fete, una din căsnicia anterioară, în vârstă de 18 ani şi pe Anastasia din relaţia actuală. Despre băieţelul venit recent pe lume, părinţii nu au oferit detalii. 

În urmă cu câteva luni, s-a aflat de bucuria imensă trăită de Liviu Vârciu şi de Anda Călin la aflarea veştii că vor deveni iar părinţi. „Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul”, declarau prietenii celor doi, în luna februarie.

1 liviu varciu si anda calin 2 jpg jpeg

În 2018, Liviu Vârciu anunţa că se separă de Anda Călin

Liviu Vârciu a surprins când a anunţat în 2018 că se separă de Anda Călin cea care iată, acum, i-a dăruit doi copii. El scria pe Facebook cu sinceritate că s-au separat. Se pare că acum se înţeleg mai bine ca oricând şi formează o adevărată familie. 

"Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să va dezamăgesc nici acum. Vreau să va anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vină ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiţi şi voi cum e viaţă: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţă ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mama bună . Va pup şi va iubesc!", dezvăluia el în urmă cu doi ani. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate