Lora, cele mai sexy apariţii de când a revenit la "Vorbeşte lumea". Are o siluetă de invidiat la 38 de ani

14 ianuarie, 2021
12 lora aparitii sexy pro tv jpg jpeg

O vedem de luni până vineri, la Pro TV, alături de Cove! Cânăreaţa Lora e prezentatoare la "Vorbeşte lumea", în locul Adelei Popescu, şi uimeşte cu cele mai sexy apariţii!

O perioadă mai lungă de timp nu o să o mai vedem pe Adela Popescu la Pro TV. Prezentatoarea a anunţat că este însărcinată şi că se retrage din emisiunea "Vorbeşte lumea" mai repede decât ne aşteptam. Este în luna a patra de sarcină, dar vrea să aibă mare grijă la sănătatea ei, mai ales în pandemie. Nu vrea să se expună, nu îşi doreşte să aibă parte de complicaţii, aşa că rămâne acasă.

Lora o înlocuieşte şi de această dată. Cântăreaţa a mai prezentat emisiunea alături de Cove şi în trecut, când Adela Popescu a lipsit. Artista a anunţat: "Lacrimi, zâmbete, emoţii..un nou capitol alături de echipa asta minunată şi de voi. 2021, fii blând. Noi ne vedem de luni până vineri la Vorbeste lumea", a scris ea pe Facebook.

2 lora sexy vorbeste lumea 10 jpg jpeg

Pe 11 ianuarie a revenit pe micul ecran şi de atunci face zilnic furori. Lora are o siluetă de invidiat la 38 de ani. A impresionat în fiecare zi cu ţinutele ei sexy care îi pun în valoare formele. Are picioare lungi şi tonifiate!

A purtat ţinute roz, negre, viu colorate, verzi, toate îi vin perfect. Acum o vedem şi în postura de stewardesă. Priviţi în galeria foto cât de bine arată cântăreaţa şi ce ţinute poartă în emisiunea de la Pro TV.

Lora are mare grijă la alimentaţie

Lora se declară a fi o gurmandă, dar a eliminat multe alimente care o îngraşă.

„Îmi place să mănânc, nu pot să neg asta. Dar am descoperit că sunt mâncăruri şi gustoase, şi sănătoase. Îmi plac supele de tăieţei şi de găluşte, supa de linte, muşchiul de vită pe grătar, mediu făcut, iar mai nou sushi. De câteva luni aş mânca sushi dimineaţa, la prânz şi seara. Rar mai simt nevoia de cartofi prăjiţi, nu beau sucuri acidulate, iar de dulciuri cred că îmi aduc aminte maximum o dată pe lună."

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg