Lora, primul mesaj după ce s-a întors în România! A fost izolată cinci luni în Bali

23 iulie, 2020
2 lora si ionut ghenu 3 jpg jpeg

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, s-au întors în România! După aproximativ cinci luni de izolare în Bali, cântăreaţa a revenit în România. Îi era dor de casă, săptămâni la rând a aşteptat să revină! A şi transmis un mesaj când a călcat din nou pe pământ românesc. 

Luni la rând au aşteptat să se reia zborurile, ca situaţia să fie favorabilă şi să poată lua avionul spre România. Bineînţeles, din Bali până în România au avut mai multe escale, dar au ajuns! Lora a anunţat în urmă cu aproximativ trei zile că se întoarce acasă: "Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne ce experienţă!". Au fost pe lista de aşteptare a unei companii mult timp, aceasta a reluat zborurile, iar ei s-au pregătit. 

În aeroport, ea şi Ionuţ Ghenu au făcut testul pentru coronavirus. Nu sunt infectaţi, testele au ieşit negative. Ei chiar s-au filmat în momentul procedurii, nu a mai contat că au fost înţepaţi în deget, bucuria reîntoarcerii acasă a fost fără margini. 

Totul a decurs foarte bine, iar cei doi au ajuns în România. Lora a avut şi un mesaj: "Mulţumim pentru primire România 🙏❤ #acasa", a scris ea în dreptul unei imagini postate în mediul online. 

Apoi, utimul drum pe care l-a făcut artista a fost către un salon de înfrumuseţare. Cântăreaţa a publicat câteva imagini cu noua manichiura, la scurt după ce a ajus în ţara noastră.

5 lora in bali 2 jpg jpeg

Lora, despre relaţia cu Ionuţ Ghenu pe timpul izolării

Există cupluri care au pus punct relaţiei pe timpul izolării, şi-au dat seama că nu sunt compatibili. Lora s-a împăcat extrem de bine cu Ionuţ Ghenu în această perioadă, s-au maturizat împreună, spune ea: 

"Viaţa oricum ne testează pe toţi. Nu cred că ceva atât de extrem ca o pandemie este un test de relaţie, pentru că oamenii reacţionează diferit. Sunt oameni care chiar dacă nu se iubesc, se agaţă unii de alţii ca să depăşească momentul. Eu şi Ionuţ am trecut prin multe şi ne-am maturizat împreună. Suntem alături unul de altul de cinci ani non-stop, la bine şi la greu, ne cunoaştem punctele forte, dar şi slăbiciunile. În situaţia asta, pasăm optimismul de la unul la altul."

Lora, interviu EXCLUSIV pentru OK! Magazine din Bali

Cântăreaţa a oferit pentru OK! Magazine un interviu în exclusivitate despre viaţa ei în izolare, în Bali, când era acolo: "Eu am venit aici să mă vindec, tocmai pentru că este un loc spiritual. Apoi a lovit pandemia şi, odată cu ea, au lovit şi unii oameni care, neştiind situaţia mea, m-au jignit foarte tare. Trebuie să mă afecteze din ce în ce mai puţin răutatea celor din jur. Oamenii iubesc să urască. Punct. Trebuie să Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru inimă, minte, suflet şi talent şi să mă concentrez pe tot ce pot eu să fac pentru ca în lumea mea mică să fie bine. (...) Unii oameni m-au jignit şi mi-au reproşat că nu mă implic în bătălia anti-Covid cu donaţii către oameni şi spitale. Am fost făcută în multe feluri şi mi s-a urat chiar să mă îmbolnăvesc de acest virus. Iar când mi-am manifestat public îngrijorarea faţă de soarta artiştilor din România, au fost oameni care au spus că nu au nevoie de noi şi că putem să dispărem. Este foarte greu să nu ai idee ce va fi mâine. Să nu ştii în ce direcţie să o apuci. Şi peste toate, să te uiţi spre ţara ta şi să vezi atât de multă răutate."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg