Lora, suferinţă cruntă după vaccinare: “M-am ţinut de pereţi”

19 martie, 2021
1 lora9 jpg jpeg

Lora s-a confruntat cu o serie de reacţii adverse după vaccinare. Febra şi durerea de cap au împiedicat-o pe artistă să mai ajungă la emisiunea pe care o prezintă cu Cove.

“Marţi am avut rapelul. Am ajuns acasă şi prima dată m-a luat somnul, dar nu ştiam, dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineaţă, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat aşa o chestie. Aveam o stare de leşin, eram ameţită şi nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălţat şi am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10 cu migrene, febră 38, dar eu simţeam că ard mai tare.

Mă ustura carnea şi nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simţeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine durerea de cap a fost anormală. Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puţin transpirată. Când m-am ridicat să mă duc la baie… eram beată, fără să fiu beată. M-am ţinut de pereţi şi am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune",  a povestit Lora pe reţelele de socializare.

Acum pericolul pare că a trecut: “Sunt foarte bine, a durat mai puţin de 24 de ore nebunia, dar mi s-a recomandat să stau acasă”, a dezvăluit Lora.Recente pe Ok! Magazine

pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson