Loredana Groza, despre suferinţele trăite: ''Nu suportam ca fratele meu să fie umilit''

18 septembrie, 2020
1 lori jpg jpeg

Loredana Groza a dat detalii zguduitoare din viaţa sa. Artista a recunoscut că în copilărie era umilită de către copii, dar chiar şi de către profesori. Situaţia s-a înrăutăţit după ce a început să cunoască celebritatea. Solista s-a regăsit, într-un fel, în povestea fetei traumatizată de propriul tată la Bistriţa Năsăud.

„Trauma care se creează o porţi cu tine o viaţă întregă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experienţă. Am trăit şi eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari şi când a venit la şcoală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”, şi pe mine sora lui „chio chio”. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit şi în gura mare să i se spune aşa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau şi „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, şi chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un  profesor de tehnologie care îmi spunea „hai Steluţa, la tablă, hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îşi dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam şi nu comentan, înghiţea, în sec, ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”, a povestit Loredana la Antena 3. Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg