Loredana Groza, în costum de baie la 50 de ani! A plecat într-o vacanţă exotică, departe de România

4 ianuarie, 2021
5 loredana groza 1 jpg jpeg

Ce sexy e! Loredana Groza s-a afişat în costum de baie, în vacanţa exotică! Se bucură de soare, de plajă chiar la începutul lui 2021!

Nu a mai avut concerte de luni de zile, dar a fost destul de implicată în noul proiect pe care îl are, e acum în echipa de la Antena 1, jurat în emisiunea X Factor. Loredana Groza a ales să petreacă prima parte a anului 2021 departe de România. A plecat într-o vacanţă exotică, la mare depărtare de România. Unde se distrează artista de 50 de ani?

1 loredana groza vacanta mexic 2 jpg jpeg

Loredana Groza se află în vacanţă alături de fiica ei, Elena Boncea, şi alături de câteva prietene, printre care şi celebrul make-up artist al vedetelor, Ema Uta. Fetele se distrează şi se bronzează în Tulum, Mexic, o localitatate renumită în Peninsula Yutacan, preferată de multe staruri internaţionale, scrie click.ro. 

La 50 de ani, celebra artista nu s-a ferit şi a pozat în cele mai provocatoare ipostaze. Arată super în costum de baie!

Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport practică de şapte ani

A stârnit comentarii acide când a apărut fie la televizor, fie în mediul online în ţinute provocatoare, unele dintre ele minuscule care i-au pus imediat în valoare silueta. Avea şi dreptate să se mândrească cu corpul său tonifiat, mai ales că face eforturi pentru a arăta aşa.

Loredana Groza a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă nu doar la dietă, la sport, ci şi la programul zilnic de odihnă, la recreere. Privind alimentaţia sa, cântăreaţa a declarat că nu pofteşte la dulciuri, preferă fructele. „Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg