Loredana Groza, îngăduitoare cu fiica sa în adolescenţă, dar şi acum. Cum arată Elena

9 septembrie, 2020
4 lore1 jpg jpeg

Loredana Groza crede că adolescenţii nu ar trebui judecaţi pentru modul rebel în care îşi aleg să îşi trăiescă viaţa. Mama unei fete în vârstă de 22 de ani, jurata X Factor recunoaşte că a fost îngăduitoare cu fiica sa când a traversat această perioadă a vieţii.

”Adolescenţa a fost o căutare şi o continuă rebeliune, eu am fost un copil rebel. Abia apoi ajungi la vorbele părinţilor şi îţi dai seama cât de neascultător era copilul din tine, dar cred că adolescenţa e sinonimă cu a fi rebel. Eu aş sfătui părinţii de adolescenţi să fie prieteni, să comunice, să nu îi judece prea aspru, să nu îi pedepsească dacă fac câte o prostie şi dacă nu îi ascultă în totalitate pentru că e normal să ne amintim cum am fost noi şi să nu îi judecăm prea aspru pe copiii noştri”, a mărturisit Loredana.

3 ele3 jpg jpeg

Artista şi-ar dori să aibă întotdeauna o relaţie apropiată cu fiica ei.. ”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să îşi respecte părinţii, bunicii, prietenii, să îşi hrănească spiritul prin artă, să fie creativă şi să fie fericită! Să să bucure de viaţa pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu şi să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă. E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea şi mai puţin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic şi frumos”.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg