Loredana Groza, mesaj emoţionant pentru tatăl său care a împlinit 83 de ani. Cu ce se ocupă Vasile Groza

5 august, 2020
5 loredana groza despre tatal sau jpg jpeg

Loredana Groza trăieşte o imensă bucurie. Tatăl său împlineşte vârsta onorabilă de 83 de ani. Vasile Groza este foarte activ, iar celebra artistă se mândreşte cu reuşitele părintelui său. 

Loredana Groza a publicat un mesaj emoţionant despre tatăl său, despre Vasile Groza. La 83 de ani, acesta este foarte activ, este poet. Artista declară că este binecuvântată să fie fiica lui şi îi doreşte sănătate, dar şi nemurire. Pe Facebook a făcut declaraţiile emoţionante, acolo a postat şi o poză cu părintele său. 

"La mulţi ani pentru cel mai minunat tată din Univers! Sunt binecuvântată să fiu fata ta!! Şi toţi cei care au avut şi au norocul să te aibă în preajma sunt binecuvântaţi şi te adoră! La cei 83 de ani îţi doresc să fii sănătos, puternic şi nemuritor!!!

Să continui să bucuri oamenii cu poveştile scrise de ţine! You are The Man of my life! There’s no one like you Tataie!! Happy Birthday Daddy! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru fiecare clipă trăită alături de ţine pe acest pământ!!❤️🙌  Vasile Groza #mydaddy #mylove #mysoul"

În urmă cu ceva vreme, Loredana Groza declara despăre părinţii săi: "Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu", spunea artista în anul 2014, pentru un post de televiziune.

Cu ce se ocupă părinţii Loredanei Groza

Părinţii artistei sunt încă în putere şi surprind prin forţa de care dau dovadă în planul muncii, dar şi prin relaţia exemplară pe care au reuşit să o clădească în cei 52 de ani de la căsătorie. 

Părinţii Loredanei Groza locuiesc în Bacău, mama sa fiind învăţătoare, iar tatăl său fiind scriitor: "Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor", – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune. 

6 loredana groza si parintii sai jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg