Loredana Groza: "Prin vocea mea o generaţie de tineri disperaţi de comunism şi-au cerut dreptul la libertate"

24 decembrie, 2020
4 loredana groza jpg jpeg

19 ani avea la Revoluţia din 1989. Loredana Groza era deja o stea a muzicii româneşti pe atunci, cunoscuse deja succesul şi se bucura de recunoaştere! Iată ce a simţit acum 31 de ani!

Loredana Groza a rememorat clipele din 1989, când i-a fost difuzat pentru prima oară pe TV cântecul "Bună seara, iubite". Spune că tinerii s-au simţit liberi şi fericiţi prin versurile cântate de ea. 

"Acum 31 de ani, exact în timpul Revoluţiei Române din “89 cântecul “Bună seară iubite” compus de regretatul compozitor Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu era difuzat pentru prima oară de Televiziunea Română, după ani de interdicţie pe TV. Prin vocea mea o generaţie de tineri disperaţi de comunism şi-au cerut dreptul la libertate şi fericire!! Eternă recunoştinţă tuturor celor care au plătit cu viaţă  pentru că visele noastre să se împlinească🙏🏻 Mulţumiri celor care au realizat acest videoclip  Cătălin Căţoiu şi regretatul George Iliescu"

33 de ani pe scenă! Transformarea Loredanei Groza din 1986, de la debutul pe scena Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia, şi până acum

Loredana Groza umple inima oricui de bucurie atunci când urcă pe scenă! Aşa a făcut în 1986, la debut, şi aşa face şi acum, în 2020, când este un artist consacrat şi iubit de o ţară întreagă. Spune-mi un român care nu o cunoaşte pe Loredana Groza sau nu fredonează una dintre piesele de succes ale artistei! Loredana Groza a cucerit publicul de la 16 ani! Cântăreaţa a cunoscut rapid succesul, în anul 1986, când a câştigat Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, fiind cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria concursului.

Loredana câştigase şi un alt concurs de talente foarte important „Steaua fără nume“, „deghizandu-se“ cu ochelari şi îmbrăcăminte bătrânicioasă că să pară mai în vârstă şi să fie eligibilă pentru competiţie. De altfel, câştigarea acestui concurs i-a dat şi curajul de a participa în competiţia de la Mamaia.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg