Loredana Groza, Ştefan Bănică şi Dorian Popa sunt juraţii celui de-al zecelea sezon “Next Star”. Când începe show-ul

2 martie, 2020
4 juriu next star jpg jpeg

Next Star revine, la Antena 1, cu un nou şi spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star şi în faţa telespectatorilor cei mai talentaţi copii ai României, dar şi un nou juriu.

Juraţii celui de-al zecelea sezon vor fi: Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa.  Co-prezentator este Şerban Copoţ care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenţi şi de părinţii lor.

3 serban copot next star jpg jpeg

“Sunt bucuroasă şi nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenţii, care nu sunt unii obişnuiţi, ci nişte copii geniali. Cu siguranţă mă voi lăsa şantajată emoţional (râde), cine oare rezistă în faţa copiilor? Şi cred că eu, fiind şi singura femeie din juriu, dar şi mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în faţa noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neaşteptate. Copiii sunt inventivi, iar generaţia născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginaţie nebună. Abia aştept să intru în lumea lor şi împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început şi abia aştept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aştept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiţi pentru ceva incredibil de frumos!”, spune Loredana.

“Mă bucur că pot să fiu în preajma copiilor, la Next Star. Îmi plac copiii şi consider că aceştia pot “provoca” surprize extraordinare, mai ales emoţionale, pentru că ei sunt curaţi, sinceri, adevăraţi. Ei încă nu ştiu să trişeze. De asemenea, mă bucur să mă reîntâlnesc, după atâţia ani, cu Dan Negru şi Loredana, şi să-l cunosc pe Dorian Popa. Am şi emoţii, pentru că mereu am emoţii înainte de un spectacol, concert sau show de televiziune, dar şi o mare curiozitate. Cred că emisiunea are toate atuu-rile să fie pe placul telespectatorilor, care sper să fie de toate vârstele. Copiii pot crea o emoţie senzaţională şi cred că asta este şi miza show-ului, să aducă  emoţie, umor şi bună-dispoziţie”, adaugă Ştefan Bănică.

“Sunt foarte bucuros, dar şi extrem de emoţionat să fiu din nou la Next Star, dar şi  pentru că fac parte dintr-o formulă de juriu în care se află două mari personalităţi artistice, Loredana şi Ştefan Bănică. Sunt două embleme ale show-biz-ului românesc, iar asta pentru mine reprezintă un mare avantaj, pentru că sunt sigur că în acest sezon voi învăţa, la rândul meu, foarte multe avându-i în preajmă. În privinţa copiilor care vor veni în faţa noastră, voi încerca să îmi dau seama dacă au potenţialul să facă o carieră din ceea ce ne vor prezenta pe scenă, le voi reaminti că şcoala şi învăţătura sunt binevenite în paralel cu orice latură artistică pe care încercăm să o dezvoltăm şi voi încerca să caut la ei această “latură” contemporană, legată de youtube şi vlogging, la mare modă şi nou venite pe piaţă.”, adaugă Dorian Popa.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg