„Am plecat la serviciu şi, până să mă întorc, logodnicul meu s-a însurat cu alta!” Povestea unui triunghi amoros care a zguduit Hollywoodul

14 august, 2021
1 angelina jolie brad pitt profimedia 0227894011 jpg jpeg

Imaginaţi-vă cum ar fi să vă aflaţi într-o relaţie stabilă, cu marea iubire a vieţii voastre, şi, atunci când te întorci dintr-o delegaţie, să aflii că jumătatea ta a fugit în lume cu altă femeie, s-a însurat cu ea şi ţie nu ţi-a dat nicio explicaţie, nimic. Nu-i un scenriu de film, ci realitatea pe care a trăit-o o mare actriţă de la Hollywood!

„Am simţit totul ca pe o moarte subită!”, explică vedeta înşelată, care a trecut printr-o perioadă cruntă după ce partenerul ei de viaţă a trădat-o în cel mai crunt mod posibil. Despre cine este vorba?

Despre Laura Dern, care a aflat consternată că al ei Billy Bob Thornton a fugit în lume cu nimeni alta decât Angelina Jolie şi ei nu i-a dat nicio explicaţie, nici măcar n-a informat-o cu privire la ruperea relaţiei lor. Mirror detaliază triunghiul amoros care a şocat, pur şi simplu, Cetatea Filmului cu nişte ani în urmă.

Vedeta din Jurassic Park (1993) s-a întors, într-o bună zi, acasă de la filmări şi a constatat că iubitul ei de trei ani şi viitor soţ, Billy Bob Thornton, se însurase cu superba Angelina Jolie. Cum a fost posibilă aşa o complicaţie amoroasă?

Iubire fulgerătoare

Angie şi Billy s-au întâlnit şi îndrăgostit fulgerător unul de altul pe platoul de filmare de la Pushing Tin (1999), după care, la scurt timp, şi-au unit destinele. N-a contat că el era implicat într-o relaţie serioasă cu altcineva, de fapt era logodit deja cu alta, sau că exista o diferenţă de 20 de ani între ei, nu. Amorezii n-au rezistat impulsului de a-şi jura reciproc iubire pe veci, în faţa altarului. Drept urmare, cei doi actori s-au căsătorit purtând la gât sângele celuilalt şi făcând schimb de lenjerie intimă. Totuşi nu trebuie să dăm complet vina pe superba Angelina pentru distrugerea logodnei dintre Thornton şi Dern. Să fim serioşi, actorul se afla la a cincea sa căsnicie atunci când a luat-o de soţie pe Jolie şi avea un trecut amoros deloc îmbucurător pentru orice mireasă. De fapt, chiar a dezvăluit în 2016, pentru GQ, că mariajul lor se zgâlţâia din toate balamalele încă de la început din cauza nesiguranţei lui: „Nu m-am simţit niciodată destul de bun pentru ea”. Nu-i de mirare că cei doi soţi au divorţat în 2002!

Dar să revenim puţin la Dern, care, de-abia întoarsă dintr-o deplasare, s-a trezit fără logodnic în casă, dar cu hainele şi lucrurile lui peste tot. „Am plecat la serviciu şi, cât am lipsit eu de-acasă, iubitul meu s-a însurat cu alta. N-am mai auzit niciodată nimic de la el, a dispărut complet din viaţa mea...”, a explicat Laura în Talk Magazine, în 2000.

Răni nevindecate

Durerea suferită de actriţă n-a dispărut complet de-a lungul timpului, pentru că, în 2017, când Laura şi Billy s-au întâlnit la Globurile de Aur, ea şi-a întors privirea şi s-a uitat în altă parte atunci când a trecut pe lângă el. Şi avea toate motivele din lume să facă aşa ceva!

Dern a declarat, tot pentru revista Talk, că întreaga experienţă a fost percepută de ea ca „o moarte subită”, sugerând că n-a primit nici până-n ziua de azi explicaţii de la fostul ei logodnic şi Billy nici măcar n-a catadicsit să ia legătura cu ea pentru a-şi cere scuze.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg