Bebe Cotimanis, îndrăgostit ca un adolescent de iubita sa, actriţa Iulia Dumitru: "Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic"

26 iunie, 2020
7 bebe cotimanis si iulia dumitru 1 jpg jpeg

Bebe Cotimanis, la 65 de ani, trăieşte o intensă poveste de dragoste. Unii îl invidiază, nici la 18 ani sau la 20 n-au iubit aşa intens ca actorul. De aproximativ 3 ani este într-o relaţie cu Iulia Dumitru, fac echipă şi pe scenă, dar şi acasă. 

Bebe Cotimanis a fost căsătorit timp de 17 ani,cu Florina Mărcuţă, cunoscut make-up artist, însă au divorţat în anul 2018. Se pare că au apărut diverse discuţii şi neînţelegeri între cei doi, aşa că au luat decizia: separarea definitivă. Actorul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a refăcut viaţa alături de colega lui, de actriţa Iulia Dumitru. 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul vieţii profesionale, amândoi jucau în aceeaşi piesă de teatru: „Romeo şi Julieta”. Au jucat o piesă de teatru care s-a transformat într-o poveste de iubire: „Ne-am văzut şi asta a fost! (...) Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ţinut la distanţă la început şi asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, spune celebrul actor. 

5 bebe cotimanis si iulia dumitru 2 jpg jpeg

Nu sunt mulţi cei care cred în povestea lor de iubire, mai ales că există şi o diferenţă de vârstă între ei. Actorii îndrăgostiţi dovedesc contrariul: „Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simţit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufleteşte”, spune Bebe Cotimanis. Şi Iulia Dumitru şi-a declarat în direct dragostea pentru el la „Vorbeşte lumea” (PRO TV): „Dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire”

Cei doi locuiesc în prezent la Piteşti, actorul s-a mutat acolo de dragul ei. Chiar şi în izolare, lucrurile nu s-au schimbat între ei, parcă se înţeleg din ce în ce mai bine. Bebe Cotimanis a mai dezvăluit că în această perioadă a stat alături de iubită, de fiica ei, dar şi de fiica lui din prima căsnicie, Adela: "Fetele sunt ca două surori, şi ele s-au înţeles din prima, stau mereu împreună. Adela spune că în sfârşit are o soră"

8 bebe cotimanis si familia jpg jpeg

Iulia Dumitru, Bebe Cotimanis şi fiica acestuia, Adela

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png