Ben Stiller şi Christine Taylor s-au separat în 2017, dar pandemia le-a adus împăcarea. Iată ce povesteşte actorul despre cum şi-au mai dat o şansă

18 martie, 2022
1 profimedia 0273014821 jpg jpeg

După ce în 2017 îşi anunţau divorţul, Ben Stiller (56) şi Christine Taylor (50) ne-au surprins plăcut, dându-ne vestea împăcării. Pandemmia i-a reunit, după ce Christinne i-a permis lui Ben să se mute înapoi cu ea, pentru a fi mai aproape de cei doi copii adolescenţi ai lor.

„Eram despărţiţi şi iată-ne din nou împreună, suntem tare bucuroşi. A fost surpriza total neaşteptată pe care ne-a adus-o pandemia“, a mărturisit unul dintre cei mai tari actori de comedie pentru revista Esquire. Tot el a explicat cum de s-a petrecut micul miracol în cuplul destrămat. „Pur şi simplu ne-am acceptat cu tot cu diferenţe şi asemănări. Când intervine acceptarea, ajungi să îţi apreciezi cu adevărat partenerul, pentru că nu mai simţi nevoia să îl schimbi. Iar asta te ajută să salvezi energie. Când ai totală încredere în cel de lângă tine, ştiţi amândoi că «nu vreau să fac lucrul ăsta» nu e echivalent cu «nu-mi place de tine»“, a povestit Ben fără ocolişuri. Este clar că nimic nu-i poate sta în cale ambiţiosului şi workaholicului actor, care s-a luptat cu probleme grave de sănătate şi a învins. Cu atât mai puţin un divorţ. După aproape două decenii de succese pe bandă rulantă şi o viaţă de invidiat, în 2014 existenţa lui Ben Stiller a fost dată peste cap de o veste venită parcă dintr-un scenariu horror: avea cancer de prostată, şi încă unul agresiv. În 2015 urma să-şi piardă mama de 85 de ani, în 2016 filmul său, Zoolander 2, ce promitea să fie o senzaţie, avea să fie un eşec mondial, în 2017 survenea divorţul. Iar în 2020 şi-a pierdut şi tatăl de 92 de ani. Actorul a trecut, iată, cu bine peste încercările vieţii. S-a vindecat de cancer, şi-a reluat cariera (nr. tocmai a lansat o serie regizată de el, Severance) şi şi-a luat înapoi şi soţia. Adevărul e că povestea lor de dragoste chiar era ruptă din basme, părea greu de crezut că nu va rezista.

5 profimedia 0043199352 jpg jpeg

Ben şi Christine s-a cunoscut în 1999, pe platourile de filmare ale unei pelicule care nu a mai ieşit niciodată. Pentru cei doi, în schimb, a fost începutul unei legături rare în Cetatea Filmului. „Când am văzut-o prima dată mi-am zis «Ea e! Ce om mişto. O iubesc!»“, povestea Stiller pentru Entertainment Tonight în 2007. Umblă vorba că actorul tocmai începuse să se vadă cu Calista Flockhart când s-a îndrăgostit de Christine, iar pentru Calista renunţase la relaţia de lungă durată cu Jeanne Tripplehorn. În acelaşi timp, simpatica blondă tocmai ieşise dintr-o relaţie cu actorul Neil Patrick Harris. Idila a evoluat extrem de repede, în mai puţin de un an starul propunându-i iubitei să-i devină soţie. A făcut-o în dulcele stil clasic, cerând permisiunea de la tatăl fetei. „E un om care nu vorbeşte prea mult. Am avut mai multe emoţii cu el decât cu Christine. M-am simţit exact ca în Meet the Parents, pentru că tatăl ei e un om intimidant, patron de firmă de securitate. Între timp ne-am împrietenit“, a declarat Ben despre amuzantul moment. Nunta din Hawaii a venit şi ea rapid, în 2000, la scurtă vreme după logodnă, iar apoi au venit pe rând copiii: în 2002 Ella, iar în 2005, Quinn. În tot acest timp, au şi jucat împreună în câteva filme de succes, primul fiind Zoolander (2001). Ce i-a ţinut pe cei doi atâţia ani împreună? După cum spun chiar ei, coeziunea şi umorul. Nu ştim cât de bucuroasă a fost Christine că şi-a sacrificat cariera de actriţă pentru a creşte copiii, în timp ce Stiller şi-a văzut de filme, dar ea s-a declarat încântată de decizia luată. „Unul stă cu copiii, altul munceşte“, consemna succint discreta mamă pentru Huffington Post în 2011, în timp ce Ben a ţinut să precizeze că aceasta a fost dorinţa ei. Tot Christine a recunoscut că umorul soţului contribuie la fericirea în căsnicie. „Aş zice că umorul este secretul unui mariaj reuşit. Nu doar la Hollywood, oriunde în lume. Trebuie să râzi, viața este oricum presărată cu necazuri. Măcar să ne păstrăm simțul umorului. Face toată diferența“, e de părere şi Ben.

Atâtea declaraţii fericite şi totuşi cei doi au ajuns la divorţ în 2017, după 17 ani de căsnicie şi 18 de relaţie. Precizând că vor ţine legătura de dragul copiilor, cei doi au anunţat despărţirea neaşteptată. Nu se ştie exact cum s-a ajuns aici, dar surse din anturajul cuplului susţin că programul de muncă nebun al lui Ben i-a înstrăinat. Separarea, venită la câteva luni după ce dezvăluise bătălia secretă cu cancerul, trebuie să fi fost o lovitură pentru starul ai cărui părinţi fuseseră căsătoriţi 62 de ani. De altfel, un prieten al său a spus presei că Ben se simte foarte singur şi e măcinat de regrete: „Au avut problemele lor, dar el ştie că nu va mai întâlni o femeie ca ea. A început să se întrebe dacă nu cumva şi-a neglijat soţia, căindu-se că a lăsat-o să plece“. Aici începe partea interesantă. Deşi au anunţat limpede că divorţează, se pare că cei doi nu au ajuns niciodată să semneze actele de divorţ. Mai mult, în tot acest timp cât au stat separaţi, au avut ieşiri la masă regulate, dar şi apariţii pe covorul roşu, de unde răzbătea vechea familiaritate. Inutil să spunem că nici nu au încercat să-şi refacă viaţa cu altcineva. Întrebată, la un moment dat, despre asta, Christine a răspuns evaziv: „Da, da, ne comportăm ca o familie în continuare. Petrecem foarte mult timp împreună“. Cert este că în 2019 deja apăreau zvonuri de împăcare, o sursă spunând că Ben nu a depăşit momentul divorţului şi nu-i stă mintea la nimeni altcineva. Şi iată-i în 2022, din nou împreună, mai fericiţi ca niciodată, alături de copiii lor. Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG