Căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin: terapie de cuplu, probleme cu sexul şi drogurile, religie. „Cearta e bună!”

27 aprilie, 2021
1 ei iar jpg jpeg

Se zice că primul an de căsnicie e greu pentru toată lumea, dar mai ales dacă eşti o mare senzaţie pop sau un top model internaţional. După despărţirea zgomotoasă de Selena Gomez, Justin a fugit în braţele superbei Hailey şi s-a însurat cu ea după numai câteva luni de îndrăgosteală.

Din afară, cei doi amorezi par mai fericiţi ca niciodată. Toată lumea îi priveşte pe cei doi îndrăgostiţi încă din adolescenţă – s-au întâlnit prima dată în 2009, când ea n-avea mai mult de 12-13 ani – cu mare drag şi speranţa că vor rămâne împreună o viaţă întreagă. Însă va fi oare aşa? Pentru că primul lor an ca soţ şi soţie n-a fost deloc numai lapte şi miere...

2 ei doi jpg jpeg

Justin şi Hailey s-au grăbit destul de mult spre altar. Într-un interviu oferit în februarie 2019 celor de la Vogue, cântăreţul a recunoscut că decizia de a-şi uni destinele a venit în urma abstinenţei lui autoimpuse, care a durat mai mult de un an. Nu mai făcuse sex! El a recunoscut că avea probleme cu sexul, pe lângă cele cu drogurile, şi a încercat, în aceste cisrcumstanţe, să se concentreze cât mai mult pe... Dumnezeu. La scurt timp după oficializarea relaţiei lor, proapeţii căsătoriţi s-au mutat în casa lui de pe lângă Toronto. Acolo au început să se certe pe cum să decoreze vila şi au încercat să-şi accepte unul altuia personalităţile diferite. Au reuşit sau nu prea?

Neînţelegeri continue

„Cearta e bună!”, ne ia prin surprindere Bieber. „Nu scrie şi în Biblie despre furia îndreptăţită? Nu vrem să ne pierdem unul pe altul. Nu vrem să ne spune lucruri grele, regretabile, aşa că ne-am tot chinuit să nu ne exprimăm emoţiile, sentimentele, lucru care m-a scos, pur şi simplu, din minţi. Eu am nevoie să mă exprim şi mi-e foarte greu să o fac şi pe ea să vorbească.” Probleme în Paradis? Oho, se pare că da!

4 profimedia 0593895479 jpg jpeg

Doamna Bieber a confirmat, tot în Vogue, că primul lor an de mariaj n-a fost deloc uşor. Iar acest lucru a fost posibil din cauza despărţirii lor iniţiale – când cine ştie ce lucruri grele s-au spus! - şi-a tuturor traumelor pe care Justin trebuia să le gestioneze, mai ales cele legate de copilăria lui şi de felul în care fusese crescut.

Justin a fost crescut de „doi părinţi copleşiţi, pe care nu mă puteam baza, care s-au mai şi despărţit”, motiv pentru care n-avea „

Ajutor specializat

Tocmai pentru că întâmpinau atâtea probleme, s-au decis să caute ajutor specializat. „Multe rele provin din traumă. Există acea lipsă de încredere groaznică. Sunt atâtea lucruri pe care nu vrei să le recunoşti în faţa persoanei cu care trăieşti, pentru că sunt înspăimântătoare. Şi nici nu vrei să-i sperii doar recunoscând că tu eşti îngrozit”, a declarat starul pop pentru GQ.

La numai şase luni de la nuntă, Justin lua antidepresive numai ca să se ridice din pat dimineaţa. Făcea perfuzii pentru a-şi îmbunătăţi starea psihică şi a început să meargă iar la studioul muzical pentru a-şi vindeca rănile maritale prin muzică. De fapt, ca să-şi salveze căsnicia!

3 ei jpg jpeg

Hailey nu s-a atins niciodată de droguri, poate şi din cauza fostei dependenţe a tatălui ei de cocaină. Ea pare a fi stabilitatea şi puterea de care starul pop ar avea nevoie, însă probeleme întâmpinate de Justin par să-l copleşească din nou şi din nou.

Bieber a dezvoltat o dependenţă de marijuana, siropul de tuse cu codeină, pastile, ciuperci halucinogene şi multe alte droguri posibile şi imposibile. Se ajunsese atât de grav, încât bodyguarzii lui intrau adesea în camera lui doar ca să verifice dacă omul mai respira.

Multiple dependenţe

Justin a decis să renunţe la droguri numai când a simţit că murea. „Sunt tare mândră de el! Să faci asta fără să participi la niciun program de reabilitare e mare lucru! Nu participă nici la întâlnirile alcoolicilor anonimi, n-are nici un supraveghetor care să-i monitorizeze consumul de alcool..”, a spus soţia lui. Pentru că da, Justin e dependent şi de băutură.

După un prima an de mariaj îngrozitor de greu, cei doi soţi şi-au propus să se căsătorească din nou. Aşa că au sărbătorit prima aniversare a căsniciei lor printr-o nuntă în toată regula, în Carolina de Sud, la Montage Palmetto Bluff.

Să fie într-un cea bun, ce să mai spunem?!

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg