„Câteodată eram trei în pat, altădată mai mulţi...” Mariajul deschis dintre Jane Fonda şi cel care-a transformat-o pe actriţă într-o nimfomană

26 iunie, 2020
1 asta jpg jpeg

La scurt timp după ce actriţa şi-a început relaţia intimă cu regizorul francez Roger Vadim, acesta i-a pus în vedere motto-ul lui în viaţă: „Dacă mă culc şi cu altcineva nu te înşel, pentru că pe tine te iubesc”. Iar Jane n-a avut nimic de obiectat, dimpotrivă, a devenit complicele lui sexual.

profimedia 0091377739 jpg jpeg

Gelozia e un moft, mai ţinea să-i spună Vadim celei care i-a devenit cea de-a treia soţie, în anul 1965. Iar Jane, mai tânără cu 10 ani decât regizorul care-avea atunci 37 de ani, nu îndrăznea să-l contrazică. Mai mult, n-a criticat felul de-a fi al partenerului ei de viaţă nici măcar după trei ani de idilă, când vedeta hollywoodiană descoperise că jumătatea ei nu-i fusese deloc fidelă până atunci. De fapt, Roger a fost cel care a recunoscut că a înşelat-o de numeroase ori, dar i-a pus în vedere că n-o va face niciodată de râs în spaţiul public afişându-se la vedere cu amantele.

profimedia 0018875220 jpg jpeg

Nu, totul se petrecea în intimitatea dormitorului lor, nimic în văzul lumii, cu toate că nume importante din lumea artistică de la acea vreme cunoşteau promiscuitatea regizorului şi tânjeau chiar după aventurile lui. Dezinvolt până la extrem, Vadim i-a propus chiar soţiei să-şi trăiască şi ea viaţa în acelaşi stil libertin practicat de el.

Sex de dragul sexului

„Fă sex de dragul sexului!”, i-a propus Vadim lui Fonda pentru simplul motiv de a-şi compara apoi experienţele sexuale avute.   

    

profimedia 0091377749 jpg jpeg

Pe moment, actriţa a fost şocată de propunerea soţului de-a deveni complicele lui sexual. Dar şocul a trecut şi, cum era de aşteptat pentru o tănără naivă, nu şi-a refuzat partenerul de viaţă. De fapt, a acceptat chiar s-o primească acasă, în patul matrimonial, pe o prostituată de la un bordel din Paris, aleasă chiar de Vadim. Era doar începutul.

profimedia 0210146759 jpg jpeg

„L-am copiat pe el şi am intrat în partidele de sex în trei cu entuziasmul şi priceperea actriţei bune care eram”, a declarat vedeta în autobiografia ei, "My Life So Far".  

Au urmat orgiile

Faimosul cuplu a continuat să facă sex în grup aproape pe întreaga perioadă a căsniciei lor. Contrar a ceea ce lăsa să se vadă între aşternuturi, Jane nu gusta deloc acele partide de sex în trei. Cel puţin asta le spunea prietenilor. Dar era o mică exagerare la mijloc, având în vedere că, de multe ori, ea era cea care iniţia acele ménage à trois, ea le propunerea femeilor să facă sex cu ea şi Roger. Sau poate că-şi dorea să deţină controlul asupra vieţii sexuale a soţului ei şi se simţea mai bine atunci când ea decidea partenerii lui de sex.

profimedia 0280024632 jpg jpeg

Oricum, Jane devenea tot mai relaxată pe măsură ce trecea timpul. Şi n-a durat mult ca, de la sexul în trei, să se ajungă la adevărate orgii, în care erau implicate tot mai multe persoane. O astfel de invitaţie indecentă a primit chiar şi mama ei vitregă, Susan Blanchard, şi soţul ei, Michael Wager. „Ne-am amuzat puţin de întreaga situaţie şi am refuzat politicos”, a recunoscut acesta. 

profimedia 0404303568 jpg jpeg

Lesbiană sau bisexuală?

Însă au existat atâţia alţii care n-au refuzat invitaţia de-a face sex în grup cu ei. În 1965, de pildă, când casa proaspeţilor însurăţei era plină ochi de superstaruri hollywoodiene, precum Marlon Brando şi Dennis Hopper, Fonda n-avea nicio jenă să stea goală la soare în curtea lor, sub privirile admirative a celor din jur. De fapt, atmosfera era atât de încărcată sexual, încât una dintre musafirele faimosului cuplu nu s-a putut stăpâni şi a sărutat-o pe Fonda pe buze. Nu era pentru prima dată când se zvonea că actriţa era lesbiană sau cel puţin bisexuală. Întrebată dacă a avut vreodată astfel de preferinţe sexuale, Jane a răspuns: „Pe bune, chiar nu putem păstra niciun secret? OK, recunosc, am bifat probabil tot ceea ce era de bifat”, lucru recunoscut de ea şi cu alte ocazii.

profimedia 0145112808 jpg jpeg

“Câteodată eram trei în pat, alătădată eram mai mulţi... Câteodată eu iniţiam partida de sex în grup. Mă pricepeam atât de bine să-mi ascuns adevăratele sentimente, încât chiar mă convisesem că-mi plăcea toată treaba”, a adăugat vedeta în cartea "My Life So Far".

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
diana sucu martisoare origami copii 2 jpg
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg