Ce nu ştiai despre frumoasa soţie a lui Adam Sandler? O poveste ca-n comediile romantice

2 aprilie, 2020
1 gettyimages 2104550 jpg jpeg

El are 53 de ani şi este acel comediant despre care te-ai aştepta să ia totul în râs. Inclusiv iubirea.

Ea are 45 de ani şi-i stă aproape de 17 ani, într-un mariaj pe care noi ni-l imaginăm plin de glume şi voie bună. Dacă figura actorului ne este atât de familiară din filmele noastre preferate de comedie din anii ̔90 şi 2000, prea puţine se ştiu despre cea care îl completează pe plan personal. Pentru asta, tocmai Adam este de învinovăţit, căci actorul nu este atât de deschis şi vorbăreţ când vine vorba despre viaţa lui personală, una pe care şi-o trăieşte discret. Dacă Sandler nu mai are nevoie de nicio introducere, soţia lui... cam da.

Cine era Jackie sau Jacqueline Titone înainte de Sandler? Ei bine, americanca născută în Florida a început să câştige bani din modelling, călătorind şi stabilindu-se în acest scop în Brazilia, imediat după ce a terminat liceul. Cumva, i-a mers, căci a început să lucreze cu branduri importante şi să devină cunoscută ca model internaţional. Numai că Jackie şi-a dorit ceva în plus, film, începând să bată la poarta afirmării. Aşa cum era de aşteptat, filmul i-a adus pe cei doi împreună, mai exact filmul Big Daddy, din 1999, cu Adam în rol principal şi frumoasa actriţă şi fostul model Jackie Titone într-o apariţie nesemnificativă în această peliculă. În acea perioadă, Jackie încerca cu degetul apele celebrităţii la Hollywood.

2 gettyimages 950522182 jpg jpeg

Amiciţia ei cu actorul Rob Schneider, cu care a jucat în filmul ei de debut, Deuce Bigalow: Male Gigolo, a ajutat-o să obţină un rol de figurantă în pelicula menţionată mai sus, după ce Rob a pus o vorbă bună pe lângă prietenul Adam. Aşadar, Jackie primea în această comedie rolul unei chelneriţe care îl serveşte pe Adam cu o bere, într-un bar cu profil sportiv (foto jos). A fost de-ajuns pentru ca Sandler s-o remarce, iar cei doi au început să se întâlnească la puţin timp după lansarea filmului. Cârcotaşii ar putea spune că este o relaţie care i-a convenit actriţei cu opt ani mai mică decât Adam şi mult mai puţin cunoscută decât el. Asta deoarece iubitul ei superstar i-a facilitat debutul în filme şi a început să o distribuie în mod regulat în producţiile care l-au avut drept cap de afiş. Ce-i drept, doar în roluri minore!

5 fhd999bdd jackie sandler 003 jpg jpeg

După o perioadă de dating şi romance, în 2002, pe când Adam avea 35 de ani, acesta şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe frumoasa Jackie de soţie. Cine şi l-ar fi închipuit pe starul care şi-a început cariera la emisiunea Saturday Night Live c-o să fie atât de emoţionat şi romantic, aşa cum chiar el a povestit într-un interviu pentru Diane Sawyer? “Am încercat să joc baschet în acea după-amiază, ca să mă calmez un pic. Apoi, am condus până acasă şi am repetat discursul cu voce tare şi hotărâtă, ca să fiu sigur c-o să am tonalitatea care trebuie. Voiam să-şi amintească această cerere în căsătorie ca pe ceva frumos, un lucru care s-a întâmplat aşa cum trebuie. Imediat după aceea, le-a sunat pe bunica şi pe mama ei şi amândouă au spus că sunt de accord şi am auzit cum aplaudă, în receptor.” Ziua lor cea mare, pe 22 iunie 2003, a fost una demnă de o celebritate precum Sandler, acesta organizând o nuntă ca-n poveşti în Malibu, ceremonia religioasă fiind evreiască, după ce mireasa s-a convertit la religia soţului ei.

3 gettyimages 517200172 jpg jpeg

Toţi cei apropiaţi le-au fost aproape, inclusiv mult iubitul câine al lui Adam, buldogul Meatball (Chifteluţă), unul dintre cavalerii de onoare ai mirelui, îmbrăcat şi el la patru ace, într-un smoking pentru patrupede. Parcă-i un pic ciudat să-l vizualizăm pe Adam cu altă femeie decât cea care i-a fost iubită în atâtea comedii romantice, nimeni alta decât Drew Barrymore! Chiar n-au existat tentaţii pe platoul de filmare şi gelozii din partea soţiei lui Adam? Nu este puţin aiurea această prietenie care s-a întins pe atâţia ani şi care durează mai mult decât relaţia soţilor Sandler? “Soţia mea a ajuns s-o iubească foarte mult pe Drew şi chiar se bucură că jucăm mereu împreună. Nu există niciun pic de gelozie. Chiar mă încurajează să abordez scenele noastre cu mai mult romantism. Să par mai viu!”, dezvăluie starul.

Să fie încrederea cheia succesului acestui mariaj atipic de lung pentru Cetatea Filmului? Sau viaţa de familie discretă şi echilibrată? Şi când ne referim la viaţa de familie, nu putem să nu le includem pe cele două fiice ale cuplului, Sadie, de 14 ani, şi Sunny, de 12, două adolescente care au început, astăzi, să-l îngrijoreze oarecum pe tăticul Adam. De ce? Vorbesc prea mult despre băieţi…

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg