Cine e Miranda Rijnsburger, partenera “secretă” a lui Julio Iglesias, cu care are o relaţie de 30 de ani

7 octombrie, 2020
partenera jpeg

Zgârciţi cu apariţiile publice, Julio Iglesias senior şi Miranda trăiesc o poveste de dragoste ce a stârnit multe invidii. Considerată, de mulţi, o “martiră” care a suportat infidelităţile renumitului Don Juan, ea a făcut ca relaţia lor să treacă testul timpului, păstrând discreţia totală.

Miranda Rejinsburger este un fost model olandez ce a împlinit, pe 5 octombrie, 55 de ani. Şi în timp ce partenerul ei de viaţă este una dintre cele mai recunoscute voci ale planetei, ea e discreţia întruchipată, un mister nedesluşit de presa internaţională. Viaţa ei este povestită doar prin prisma soţului celebru şi a evenimentelor importante din viaţa lor: naşterea celor cinci copii, nunta organizată după 20 de ani de relaţie şi instantanee surprinse de paparazzi. Sunt foarte puţine momentele în care Julio şi Miranda sunt văzuţi împreună. Ea a ales să vorbească pentru prima dată cu presa anul trecut, destăinuindu-se revistei Vanity Fair. A povestit că scurta ei carieră de model a fost întreruptă brusc de povestea de dragoste pe care a început să o trăiască în 1990 cu celebrul Julio Iglesias, burlacul râvnit de multe femei. 

Miranda avea doar 25 de ani când l-a cunoscut pe celebrul cântăreţ şi tocmai îşi începuse cariera de model.
Miranda avea doar 25 de ani când l-a cunoscut pe celebrul cântăreţ şi tocmai îşi începuse cariera de model.

Dar cine este misterioasa Miranda? Născută în 1965 în Olanda, dintr-un tată operator de macarale şi o mamă care s-a dedicat creşterii ei şi a surorii sale, Anita, Miranda nu a apucat să muncească prea mult. Copilăria şi-au petrecut-o pe o casă sub formă de barcă, foarte aproape de Amsterdam. La 19 ani a suferit un accident pe pârtia de schi, alegându-se cu o fractură de claviculă şi una la nas. Acest lucru a făcut-o să renunţe la jobul pe care îl primise, recent, ca secretară, deoarece spitalizarea şi recuperarea au durat foarte mult. Însă soarta avea alt plan pentru ea. La finalul lui 1990, se îmbarca către Asia pentru a realizat câteva poze pentru un catalog de costume de baie. În Indonezia avea să-l cunoască pe Julio într-o seară în care acesta era înconjurat de un grup de femei: “Am crezut că una dintre ele este soţia lui. Nu era prea conştient de ce i se întâmpla în viaţa personală. A venit la mine şi mi-a spus să merg să îl văd cântând în seara aceea, dar eu am avut îndoieli. Ştiam cine este, dar nu ştiam totul despre viaţa lui personală. În cele din urmă am fost de acord”,povestea Miranda pentru Vanity Fair.

Cei doi au împreună cinci copii.
Cei doi au împreună cinci copii.

Julio a plăcut-o atât de tare, încât a invitat-o să-l însoţească în turneul său din Kuala Lumpur, Singapore şi Tokyo. Ea a acceptat şi şi-a trimis singură o scrisoare acasă, spunând unde şi cu cine se afla în caz că i se întâmpla ceva. Şi i s-a întâmplat... Întoarsă în Olanda din această escapadă a visurilor, pentru a-şi petrece Crăciunul în sânul familiei, o nouă surpriză o aştepta: “Julio mă tot suna. M-a invitat la concertul pe care îl susţinea de Anul Nou la Las Vegas şi, încetul cu încetul, povestea noastră a început să iasă la iveală. La mijlocul lui 1991 m-am mutat la reşedinţa lui din Miami”. Din acel moment şi până astăzi, Julio şi Miranda şi-au trăit povestea departe de ochii presei, lăsând copiii să vorbească pentru ei. Gemenele Victoria şi Cristina sunt, acum, vedete pe Instagram, au părăsit şi ele căminul pentru a se muta la New York şi lucrează, deja, cu marile branduri de modă.

Gemenele Victoria şi Cristina fac furori în mediul online.
Gemenele Victoria şi Cristina fac furori în mediul online.

Părinţii lor continuă să trăiască între Miami şi Malaga o poveste de dragoste cu uşile închise, sfidând, parcă, un trecut amoros extrem de generos, al unui simbol al muzicii ce susţine că s-a culcat cu peste 3000 de femei.

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg