Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecare lui de la F.C. Barcelona

26 august, 2020
1 screenshot 2020 08 26 at 09 21 45 png png

În ultimele zile, presa din întreaga lume este stupefiată de gestul extrem făcut de fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care a ales să plece gratis de la echipa catalană. Cea care îi susţine decizia şi care i-a stat alături în ultimii 10 ani este Antonella Roccuzzo, soţia lui cu care are trei copii.

Printr-un fax trimis către biroul clubului spaniol, Leo Messi îşi manifesta dorinţa de a părăsi clubul şi de a se transfera gratis, deşi ar fi avut o clauză de reziliere uriaşă, de 700 de milioane de euro. Din 2018, acesta semnase o înţelegere cu clubul din Camp Nou ce viza faptul că el are voie să rezilieze unilateral contractul. Se pare că motivul argentinianului ar fi faptul că investitorii testează tot felul de antrenori pe spatele echipei şi eşecurile se ţin lanţ. Însă în tot acest tăvălug de emoţii, cea care îl susţine necondiţionat este Antonella, cu care se cunoaşte încă din copilărie. Povestea lor a început în 1998, când, aflat într-o deplasare cu echipa la care activa atunci, Newell’s Old Boys. În ziua liberă a ales să meargă la plajă împreună cu prietenul şi coechipierul său, Lucas Scaglia şi cu verişoara acestuia, nimeni alta decât cea care avea să devină marea iubire a lui Leo Messi. 

Leo şi Antonella Roccuzzo s-au căsătorit abia în 2017.
Leo şi Antonella Roccuzzo s-au căsătorit abia în 2017.

Se pare că, mult timp după acel moment, cei doi au continuat să îşi trimită scrisori, al asigurând-o că, într-o zi, va fi soţia lui. Antonella era fiica unui proprietar al unui lanţ de supermarketuri şi locuia în Rosario şi până la 21 de ani nu a fost numită iubita lui Leo, deoarece el ţinea secretă relaţia cu ea. În 2009, invitat într-o emisiune, acesta confirma relaţia, susţinând că ea e cea care îi conferă linişte şi echilibru.

Cei doi au împreună trei fii: Thiago, Mateo şi Cyrus.
Cei doi au împreună trei fii: Thiago, Mateo şi Cyrus.

După Cupa Mondială din Africa de Sud, în 2010, relaţia a devenit oficială, iar 7 ani mai târziu, Leo s-a ţinut de cuvânt, cei doi căsătorindu-se în oraşul ei natal, Rosario. Şi deşi s-au căsătorit abia în 2017, cei doi au împreună trei băieţi: Thiago, Mateo şi Cyrus.



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg