Cine este soţia rapperului Snoop Dogg, femeia care îi stă alături de 23 de ani?

14 aprilie, 2020
1 gettyimages 51101908 jpg jpeg

Nu-i bizar ca un tip care s-a ocupat cu prostituţia şi cu traficul de droguri să-i rămână aproape aceleiaşi femei, toată viaţa, ca un cetăţean respectabil?

Anul acesta, în luna iunie, Calvin Cordozar Broadus Jr. (48) şi soţia sa, Shante Taylor (49), vor aniversa 23 de ani de mariaj, iar acest lucru este cel puţin admirabil. De ce? Pentru că acest Calvin Cordozar este nimeni altul decât Snoop Dogg (pe numele lui de scenă), unul dintre cei mai neliniştiţi şi deloc homy rapperi din industrie. Şi să afli că omul a stat o viaţă întreagă alături de o singură femeie este ca şi cum cineva ar încerca să te convingă că posteriorul lui Kim Kardashian nu este fake. Vorba vine a stat, căci fidelitatea lui Snoop a fost mai degrabă în acte, altfel, starul hip-hop călcând deseori pe bec. De fapt, aceşti 22 de ani n-au fost deloc unii lini, doamna… Dogg fiind mereu nevoită să lase de la ea, să ierte greşelile şi infidelităţile soţului, să accepte să trăiască cu un bărbat care tot intra şi ieşea din închisoare.

Când era vorba de posesie de marijuana sau cocaină, când de arme de foc, de ultraj şi alte tipuri de violenţă. În afară de crimă, credem că Snoop le-a cam bifat pe toate, aşa că să-i fii iubită înseamna să fii familiar cu închisorile din California. Snoop a cunoscut-o pe miniona Shante în liceu, într-o perioadă în care, se zvoneşte, artistul făcea parte din banda The Crips. Deci povestea poate începe cu tipa ingenuă care se îndrăgosteşte de băiatul ăla rău care are mai mereu probleme cu poliţia, o tipă care rămâne foarte repede însărcinată cu el. Curios este că cel care i-a recomandat lui Snoop să-i dea o şansă lui Shante este un alt rapper celebru, regretatul Tupac. „A existat o perioadă în viaţa mea când eu şi iubita mea aveam multe dificultăţi în relaţie. Mulţi dintre prietenii mei mi-au spus că mi-ar fi mai bine solo, deoarece eu sunt Snoop Doggy Dogg şi pot avea orice femeie îmi doresc. Doar Tupac mi-a zis aşa: «Nu-i asculta! Fata asta te iubeşte. Trebuie să te căsătoreşti cu ea.» Aşa am şi făcut şi, 23 de ani mai târziu, suntem încă împreună.“

2 gettyimages 1063574204 jpg jpeg

În 1994, cei doi îl aveau deja pe primul lor fiu, Cordé, acum în vârstă de 25 de ani şi tată, la rândul lui. Trei ani şi câteva milioane de dolari mai târziu, şi anume pe 14 iunie 1997, rapperul şi iubita lui din liceu deveneau soţ şi soţie printr-o ceremonie care a avut parte de toată opulenţa din lumea hip-hop, la Hotelul The Ritz-Carlton din staţiunea Marina Del Rey, petrecere la care ambii au purtat ţinute albe. O nuntă la care mireasa venea după o a doua naştere, căci Shante îl adusese pe lume pe al doilea lor fiu, Cordell, cu doar patru luni înainte. După doi ani, soţia rapperului îi mai dăruia acestuia un copil, o fiică botezată Cori (19). Al patrulea şi singurul copil al lui Snoop, al cărui nume nu respectă acelaşi pattern precum cei „oficiali“, este Julian Broadus, de 21 de ani, fructul unei aventuri din tinereţe a rapperului cu o altă colegă de liceu, Laurie Holmond. Aceasta l-a făcut tată pe Snoop la puţin timp după ce devenea bărbat de casă, însurându-se cu Shante. Muzicianul nu l-a recunoscut imediat pe Julian, ba chiar a fost nevoie de zece ani pentru ca acesta să-l întâlnească şi să admită că băiatul este sânge din sângele lui.

Ai zice că soţia rapperului avea destule motive pentru a-l părăsi, dar, de fapt, stuaţia a stat fix invers. În 2004, la şapte ani după ce i-a spus „Da“, Snoop decide că vrea să divorţeze şi asta şi face, citând diferenţe ireconciliabile. Probabil că voia să dedice mai mult timp meseriei de… peşte, pe care Snoop a recunoscut că a… practicat-o. Shante a avut răbdare, însă fiind conştientă că soţul ei nu ştie ce-şi doreşte cu adevărat. Sau, cine ştie, nu era foarte lucid, având în vedere că el însuşi a declarat că fumează aproape 80 de ţigări cu marijuana pe zi. Trezindu-se, probabil, într-o zi, Snoop şi-a dat seama că face o greşeală enormă, dar i-a fost mai convenabil să dea vina pe mirajul celebrităţii şi pe Hollywood. „Încercam să divorţez. Dar m-am întors acasă. Şi m-am reîndrăgostit de soţia şi de copiii mei“, a declarat rapperul în acea perioadă. „Am aruncat hârtiile. Nu mai vreau să divorţez. Dacă veţi mai auzi ceva despre un divorţ, atunci să ştiţi că aceea va fi decizia soţiei mele, nu a mea.“ Obiectiv vorbind, rapperul nu s-a întors la familie doar pentru că şi-a dat seama că face o greşeală, ci şi din dragoste pentru fiica lui, Cori, care trecea atunci printr-o perioadă groaznică, din cauza bolii cu care fusese diagnosticată: lupus.

3 gettyimages 172034732 jpg jpeg

Chiar şi soţia lui recunoaşte asta. „Fără Snoop, nu ştiu ce aş fi făcut. Este extraordinar cum s-a schimbat situaţia. Trebuia să divorţăm, dar n-am fi făcut faţă acestui diagnostic dacă n-am fi fost împreună.“ Cu toate acestea, cântăreţului nu i-a fost atât de uşor să revină în căminul conjugal, acesta recunoscând într-un interviu pentru Larry King, din 2008, că a fost nevoie de multă muncă de lămurire şi implorare a nevestei să-l primească înapoi. A contat şi faptul că rapperul a dorit să-şi reînnoiască jurămintele de nuntă, într-o ceremonie la care au participat 200 de oameni şi despre care Shante nu a ştiut nimic, până în momentul în care a fost pusă în faţa faptului împlinit.

Se întâmpla în 2008, la patru ani după ce rapperul ceruse divorţul. Au trecut aproape 12 ani de-atunci, dar nu se poate spune că mariajul celor doi a continuat mai lin. Acuzaţiile de infidelitate sunt la fel de frecvente şi azi, iar postările criptice de pe Instagram ale lui Shante dau de bănuit că între ea şi soţul ei există încă tensiuni. De data aceasta, însă, soţia rapperului este hotărâtă să nu lase pe nimeni şi nimic să intervină în mariajul lor, iar reţeta câştigătoare este următoarea: „Astupă-ţi urechile şi treci peste!“.

„Mariajul meu e dificil şi azi. Dar anumite persoane sunt alese să-ţi fie aproape pe viaţă. Simt că eu şi Shante suntem aleşi unul pentru celălalt“, concluzionează Snoop.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}