Cum a început povestea dintre Eugen Cristea şi Cristina Deleanu. Ea era căsătorită când s-au întâlnit. “Insatisfacţia aceea pe care o aveam mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”

26 iulie, 2020
2 eugen1 jpg jpeg

Sunt de 34 de ani împreună şi îşi trăiesc iubirea cu graţie şi cu aceeaşi tandreţe ca la început. Eugen Cristea a văzut-o pentru prima oară pe Cristina Deleanu la Iaşi, pe o scenă de teatru. El avea 12 ani, ea 23. Îşi aminteşte că a admirat-o pentru frumuseţea ei şi a lăsat timpul să se aşterne. Ani mai târziu destinul i-a adus din nou împreună.

Când a reîntâlnit-o, ea era soţia prietenul lui, actorul Matei Gheorghiu. „Mai intai am fost prieteni de familie. Matei l-a agreat de la bun început şi mi-a spus:<<A venit un băiat simpatico>>. Eugen a venit adesea la noi în casă, am fost plecaţi împreună în concedii. Daca nu am fi început să jucăm împreună, nu cred că s-ar fi declanşat ceva între noi. Însă când am început să jucăm, s-a declanşat deodată ceva ce nu credeam că e posibil între noi, o scanteie, apoi un foc…”, mărturisea actriţa pentru Revista Tango.

Mânată de o dragoste puternică, Cristina decide să renunţe la cel cu care îşi împărţea viaţa de 17 ani.

„A trebuit să fiu tranşantă, nu am avut de ales, dar nu a fost uşor. Între noi este şi o diferenţă de vârstă de 11 ani… E o cifra, totuşi. Atunci când s-a întâmplat să doresc să fiu lângă Eugen, eu am încheiat orice alte lucruri, orice alte relţii. Despărţirea nu a fost o decizie uşoară, dar eu am luat-o. Am fost tranşantă, în primul rând, cu sufletul meu, lucru care n-a fost tocmai comod. O recunosc şi acum, am recunoscut-o şi atunci. Pentru că şi aceea fusese viatţ mea, si m-a costat decizia pe care am luat-o. Nu poti nici să negi, nici să renegi ce-ai trăit. Trecuseră 17 ani, o bucată de pâine, dar se acumulaseră nişte neajunsuri, mici neîmpliniri care, în timp, s-au aglomerat. Insatisfacţia aceea pe care o aveam pe dinauntru mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”, mai spune Cristina.

S-au descoperit treptat şi s-au căsătorit după 18 ani de iubire neconstrânsă. Astăzi sunt totul unul pentru celălalt, sunt protagoniştii unui vis fără început şi sfârşit.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg