Cum s-a îndrăgostit Dolph Lundgren de logodnica sa cu aproape 40 de ani mai tânără: "Sunt foarte norocos că la vârsta mea am întâlnit-o!"

30 septembrie, 2021
1 gettyimages 1200011944 jpg jpeg

Arnold, Stallone, daţi-vă la o parte! Băiatul rău al filmelor de acţiune a luat pe toată lumea prin surprindere când şi-a anunţat noua cucerire, o antrenoare de fitness cu aproape 40 de ani mai mică decât el  

Ce n-a putut să facă pe marele ecran a reuşit să facă în viaţa personală. Veşnicul băiat rău al filmelor de acţiune, Dolph Lundgren, le-a luat faţa bunilor şi mult mai titraţilor săi prieteni, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, punând ochii pe o blondă de 24 de ani. În vreme ce Arnold iubeşte o femeie cu 28 de ani mai mică, iar Stallone este căsătorit cu o femeie cu 22 de ani mai tânără, Dolph a bifat o diferenţă de aproape 40 de ani. Ei bine, celebra expresie „age is just a number“ capătă noi dimensiuni, se pare. De la înălţimea celor 1,96 m, a unei vârste onorabile de 63 de ani şi a unei cariere de peste trei decenii la Hollywood, actorul şi-a zis că gura lumii nu-l interesează şi şi-a urmat inima. Totuşi, să recunoaştem, e greu să nu judeci măcar un pic o poveste - oricât de frumoasă ar fi ea - în care pe iubiţi îi despart vreo 38 de primăveri. Aleasa, Emma Krokdal, este o norvegiană stabilită în Los Angeles, de aceeaşi vârstă cu fiica cea mare a lui Dolph, dar cu o maturitate ieşită din comun, aşa cum a ţinut să precizeze starul. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2019, la sala de fitness unde fata lucra ca antrenor personal. Actorul s-a îndrăgostit pe loc de Emma, în vreme ce aceasta nici măcar nu şi-a dat seama cu cine vorbeşte, aşa cum a declarat pentru o publicaţie suedeză. „După ce am vorbit prima dată, un coleg s-a apropiat de mine şi mi-a zis că e suedez, joacă în filme de acţiune şi face box. Nu sunt fan box şi nici nu mă prea uit la filme de acţiune, habar nu aveam cine este. Am dat căutare pe Google apoi“, a spus fata, adăugând că de Arnold şi de Stallone auzise, totuşi.

5 profimedia 0232640232 jpg jpeg

O bună bucată de vreme, Dolph a ţinut relaţia secretă, aşa cum a făcut întotdeauna, încă de la începutul carierei la Hollywood, încercând să-şi protejeze viaţa privată. Într-un final, un ziar suedez a aflat de idilă şi de acolo vestea s-a răspândit cu repeziciune în toată lumea, mizându-se, desigur, pe senzaţionalul generat de şocanta diferenţă de vârstă. Starul a recunoscut că singura sa teamă a fost modul în care fiicele lui, de 25 şi 19 de ani, vor reacţiona la aflarea veştii. Odată trecut acest hop, având susţinerea copiilor săi, bărbatul nu a mai ascuns nimic. După ce la începutul lui 2020 s-a afişat prima dată public cu Emma, la un festival de film, câteva luni mai târziu a decis să treacă la următorul pas. Îndrăgostit până peste cap, la nici un an de când s-au cunoscut, actorul i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, un uriaş diamant roz. Ambii fiind scandinavi, cererea în căsătorie a avut loc în Suedia, iar marea veste a comunicat-o chiar actorul, pe pagina sa de Instagram, unde a postat o fotografie de cuplu. Cu toate că mulţi, în frunte cu Sylvester Stallone, l-au felicitat în social media, postarea a creat rumoare şi a generat reacţii sarcastice din partea internauţilor. „Vai, Dolph, felicitări pentru logodna fiicei tale, probabil eşti în culmea fericirii“, au comentat unii ironic, în vreme ce alţii păreau sincer dezorientaţi de asemănarea fizică frapantă între aleasa actorului şi fiica lui cea mare, Ida.

stanga
dreapta
2 gettyimages 74224632 jpg jpeg
dolf jpeg
1 gettyimages 1200011944 jpg jpeg
5 profimedia 0232640232 jpg jpeg
6 profimedia 0398488607 jpg jpeg
7 profimedia 0481919797 2 jpg jpeg

Câinii latră, caravana trece, iar musculosul luptător pare mai fericit ca niciodată în compania mult mai tinerei partenere, despre care se bănuieşte că i-a devenit şi soţie, în decembrie 2020, într-o ceremonie secretă. După un mariaj de 18 ani cu mama fiicelor sale, designerul de bijuterii Anette Qviberg, urmat de o relaţie de nouă ani cu sportiva Jenny Sandersson, Dolph spune că doar cu Emma a cunoscut acel firesc inexplicabil încă de la început. Nici măcar de torida poveste de dragoste trăită cu legendara Grace Jones în anii ’80 nu a vorbit vreodată în termeni atât de spectaculoşi. Tânăra de 24 de ani este „perechea perfectă“, femeia care i-a schimbat viaţa în bine, molipsindu-l cu energia şi cheful ei de viaţă. „Poţi da peste oameni de 40 de ani care nu au înţeles nimic despre viaţă sau poţi întâlni oameni de 20 cu multă experienţă şi foarte maturi“, a declarat vedeta unor filme ca Rocky IV, Soldatul Universal sau The Expendables. Lundgren a recunoscut pentru publicaţia Muscle+Health că nu era în căutarea unei noi iubiri, după despărţirea dureroasă de Jenny Sandersson, atunci când a întâlnit-o pe Emma: „Din contră, chiar evitam să cunosc pe cineva nou. Voiam doar să stau singur şi să-mi revin după suferinţa ultimei relaţii. Apoi, brusc, a apărut Emma, cu perspectiva ei fresh asupra vieţii. Sunt foarte norocos că, la vârsta mea, am întâlnit o astfel de persoană“.

7 profimedia 0481919797 2 jpg jpeg

Versiunea fostei, campioana de karate Jenny Sandersson, în vârstă de 39 de ani, este, surprinzător, cu totul alta. Conform acesteia, cei doi nu se despărţiseră cu totul când actorul a început relaţia cu norvegiana, fiind doar într-o pauză stabilită de comun acord. Într-un puseu de nervi cauzat de aflarea veştii (din presă!) că iubitul ei şi-a găsit pe altcineva, Jenny a făcut ce face orice femeie impulsivă cu o armă la îndemână: a postat un mesaj furibund pe Instagram, ulterior editat. „Merci mult că m-ai anunţat şi pe mine că te-ai logodit! A trebuit să aflu asta din senin, în timp ce eram la shopping. Nu meritam aşa ceva, ştii foarte bine. Îmi pare rău pentru această postare, dar dacă mă tratezi cu zero respect, acelaşi lucru îţi dau la schimb!“, a spus Jenny în mesajul original. Oricare ar fi adevărul, încă o dată, Dolph este netulburat în iubirea sa. Apariţia fetei de 24 de ani i-a schimbat nu doar starea de spirit, ci şi stilul de viaţă. De unde altădată petrecea până dimineaţa, acum el şi iubita dau stingerea la ora 22:00, pentru a ca doua zi, la şase dimineaţa, să fie amândoi în picioare. Arareori mai ia cina în oraş, căci Emma are grijă să îi gătească o masă bogată în proteine, combinând rolul de iubită cu cel de antrenor personal. Ca să nu mai menţionăm că fiorosul Ivan Drago din Rocky IV face meditaţie timp de 45 de minute zilnic. Un stil de viaţă la ani lumină distanţă de vechile apucături ale lui Dolph, cândva un bărbat cu tendinţe autodistructive, aşa cum singur a declarat. De exemplu, în anii ’80 prindea viaţă cu adevărat doar noaptea, când o acompania pe Grace Jones (foto sus), cu care s-a iubit patru ani, la orgii. „Uneori, Grace aducea acasă câte o fată, iar eu a doua zi aveam de lucru. S-a întâmplat să fie şi cinci fete odată. Sună mişto în teorie, dar când a doua zi dimineaţa trebuie să te trezeşti şi să te lupţi cu Sylvester Stallone, nu mai e aşa tare“, a declarat cu sinceritate pentru The Sun fostul bodyguard al cântăreţei cu care nu a mai ţinut legătura de peste un deceniu. După relaţii cu modele celebre, artiste consacrate sau femei de afaceri strălucite, după atâtea petreceri de pomină la Hollywood şi atâtea declaraţii de dragoste de la admiratoare, Dolph Lundgren şi-a găsit, iată, sufletul-pereche la sala de sport, în persoana unei fete necunoscute, care nici măcar nu văzuse vreun film cu el. De mâine ne vedem cu toţii la sala de sport, da? Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg