Cum şi-a cunoscut Rodica Popescu Bitănescu soţul. Sunt de 46 de ani împreună: "L-am testat în toate felurile posibile"

21 iunie, 2020
1 rodica jpg jpeg

Sunt de 46 de ani împreună. Nu au copii, dar s-au avut întotdeauna unul pe celălalt, iar asta a contat mai mult ca orice.

Rodica Popescu Bitănescu l-a cunoscut pe cel de care avea să îşi lege destinul atunci când s-a dus să dea de carnet, el fiind în comisia de examinare.

“Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică, Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte” , povesteşte Rodica Popescu Bitănescu.

Am fost doi ani împreună, timp în care marea actriţă l-a testat în toate felurile posibile. “M-am asigurat că fac cea mai buna alegere, apoi l-am luat de soţ. Nu îmi pare rău, am făcut cel mai bun lucru”.

Astăzi, partenerul de viaţă îi  este cel mai bun prieten, dar şi cel mai mare critic. E nenorocire. “Mi-e şi frică să ajung acasă să văd ce o să-mi spună. Dacă nu ne ocupăm de suflet, ne deteriorăm şi trupul. Să lăsăm necazurile la o parte. Râsul vindecă orice’’, a mărturisit actriţa la Antena Stars”.

rodica9 jpg jpeg

Are un râs molipsitor şi o poftă de viaţă greu de egalat, deşi nefericirile nu au ocolit-o. În copilărie, tatăl ei a fost arestat, iar bunurile pe care le aveau au fost confiscate. “Ni s-a luat tot,  am rămas într-o caruţă cu un câine după noi. Am rămas fără casă, fără bani, fără maşini, fără nimic. Am stat aşa cum am putut la unii, la alţii . Am dus-o foarte greu, nu aveam ce să mâncam. Tata a făcut imediat puşcărie politică, fiind tărănist l-au luat”, spune Rodica Popescu Bitănescu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}