Cum şi-a cunoscut Rodica Popescu Bitănescu soţul. Sunt de 46 de ani împreună: "L-am testat în toate felurile posibile"

21 iunie, 2020
1 rodica jpg jpeg

Sunt de 46 de ani împreună. Nu au copii, dar s-au avut întotdeauna unul pe celălalt, iar asta a contat mai mult ca orice.

Rodica Popescu Bitănescu l-a cunoscut pe cel de care avea să îşi lege destinul atunci când s-a dus să dea de carnet, el fiind în comisia de examinare.

“Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică, Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte” , povesteşte Rodica Popescu Bitănescu.

Am fost doi ani împreună, timp în care marea actriţă l-a testat în toate felurile posibile. “M-am asigurat că fac cea mai buna alegere, apoi l-am luat de soţ. Nu îmi pare rău, am făcut cel mai bun lucru”.

Astăzi, partenerul de viaţă îi  este cel mai bun prieten, dar şi cel mai mare critic. E nenorocire. “Mi-e şi frică să ajung acasă să văd ce o să-mi spună. Dacă nu ne ocupăm de suflet, ne deteriorăm şi trupul. Să lăsăm necazurile la o parte. Râsul vindecă orice’’, a mărturisit actriţa la Antena Stars”.

rodica9 jpg jpeg

Are un râs molipsitor şi o poftă de viaţă greu de egalat, deşi nefericirile nu au ocolit-o. În copilărie, tatăl ei a fost arestat, iar bunurile pe care le aveau au fost confiscate. “Ni s-a luat tot,  am rămas într-o caruţă cu un câine după noi. Am rămas fără casă, fără bani, fără maşini, fără nimic. Am stat aşa cum am putut la unii, la alţii . Am dus-o foarte greu, nu aveam ce să mâncam. Tata a făcut imediat puşcărie politică, fiind tărănist l-au luat”, spune Rodica Popescu Bitănescu.Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg