După ce s-a iubit cu Prinţesa Diana, Elle Macpherson şi Gwyneth Paltrow, Bryan Adams şi-a găsit fericirea alături de secretara sa. Cine e Alicia Grimaldi?

30 decembrie, 2021
1 bryan adams profimedia 0225843620 jpg jpeg

La finele lunii noiembrie, faimosul muzician a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, dar nu datorită realizărilor lui profesionale – ca de obicei – ci pentru că ieşise pozitiv COVID pentru a doua oară într-o singură lună. “Am plecat spre spital!”, ne anunţa Bryan (62) pe 26 noiembrie. Departe de-a fi vreo excepţie medicală, vedeta se numără, cel mai probabil, printre cazurile cărora nu li s-a negativat testul după ieşirea din carantină. Însă Adams n-a fost în pericol în toată acea perioadă îndelungată de convalescenţă. După cum ne-a asigurat reprezentantul lui, e vaccinat complet şi a avut doar simptome suportabile. Singurul inconvenient e că şi-a întrerupt din nou activitatea.

Dacă în octombrie a trebuit să se retragă din show-ul Rock and Roll Hall of Fame, pentru că era infectat, la sfârşitul lunii noiembrie de-abia ajunsese la Milano când a fost depistat pozitiv chiar la aeroport. Bryan ajunsese în Italia ca să-şi promoveze Calendarul Pirelli 2022, în care au apărut superstaruri precum Cher, Iggy Pop, Rita Ora şi Jennifer Hudson fotografiate chiar de el. Unde mai pui că, odată intrat iar în izolare, trebuie să stea departe de cea care pare marea dragoste a vieţii lui, Alicia Grimaldi (40)! (foto jos)

7 gettyimages 106232682 jpg jpeg

Bryan n-a pus niciun inel de logodnă pe mâna partenerei lui. De fapt, rockerul care lucrează adesea şi ca fotograf nu s-a însurat niciodată, în ciuda pleiadei de frumuseţi care i-au stat alături de-a lungul anilor, de la Linda Evangelista şi Elle Macpherson la Gwyneth Paltrow şi Prinţesa Diana. Extrem de discret şi de introvert, Adams a avut certuri monstruoase cu impresarul lui chiar şi când era vorba să ofere presei detalii despre cariera sa. “Nu mă pot gândi la ceva mai înfiorător decât celebritatea!”, spunea cu ani în urmă. Şi-atunci ce pretenţii să mai avem să aflăm vreodată de ce n-o ia de soţie pe mama copiilor lui?!

E posibil să se fi lecuit pe veci de însurătoare după divorţul părinţilor lui, care s-a produs când n-avea mai mult de 12 ani. Mai ales că, în adolescenţa lui, a bifat cele mai mari nebunii făcute vreodată, de la renunţat la şcoală şi rupt complet legătura cu tatăl lui, la consumat droguri şi alcool în exces şi comis tot felul de ilegalităţi. “Înainte de 16 ani, am avut cea mai grea perioadă cu drogurile şi alcoolul…”, recunoaşte starul pop-rock. Şi tocmai de la acele excese zice că i-au apărut şi urmele ca de vărsat de vânt de pe obrajii lui, pe care n-a vrut să şi le estompeze niciodată, în semn de reminder al acelor zile crunte. Salvarea i-a venit din partea mamei, care l-a scos, la un moment dat, din închisoare şi l-a trezit astfel la realitate.

De-atunci, tânărul artist s-a concentrat mai mult ca niciodată pe muzică, a spălat vase ca să-şi cumpere o chitară, a acceptat primul contract cu o casă de discuri pentru numai 1 dolar, dar a reuşit să se impună atât ca muzician, cât şi ca sex simbol. După ce n-a negat relaţia apropiată cu “buna prietenă” Lady Di - pe care o numea “regina tuturor viselor mele” şi pentru care a compus melodia “Diana” - şi-a fost zărit în compania unora dintre cele mai frumoase femei din lume, Bryan este mai statornic ca niciodată alături de Alicia Grimaldi (foto jos).

Adams a întâlnit-o pentru prima dată pe fiica locotenentului Peter Grimaldi în 2004, când cântăreţul şi-a propus să înfiinţeze fundaţia care-i poartă numele şi a angajat-o pe tânăra englezoaică în funcţia de asistent personal. Toate bune şi frumoase până în 2011, când artistul a uimit o lume întreagă cu anunţul pe care l-a făcut: “Alicia Grimaldi şi cu mine vom deveni părinţi! M-a ajutat să-mi pun pe picioare fundaţia, cu ani în urmă, iar acum se pare că va conduce întreaga familie”. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât nici măcar prietenii muzicianului nu ştiau că acesta avea o relaţie cu secretara lui.

Mai mult, o anume Antonia Harrison susţinea sus şi tare că ea era iubita stabilă a lui Bryan Adams de vreo doi ani buni, iar sarcina Aliciei n-a făcut decât s-o lovească în moalele sufletului. Compozitorul unora dintre cele mai frumoase balade rock din lume a avut multe serenade de făcut – sau explicaţii de dat – odată cu conceperea primul său copil. “Poate că Bryan şi-ar fi dorit să continue relaţia cu Antonia în timp ce avea grijă de Alicia şi de copilul lor…”, a pus un apropiat de-ai Antoniei gaz pe foc. N-ar fi fost pentru prima dată când rockerul ar fi călcat strâmb! În timpul celor 11 ani petrecuţi alături de modelul danez Cecilie Thomsen (care este o fostă Bond Girl totuşi), în 1996 mai exact, Bryan şi-a înşelat iubita cu nimeni alta decât Prinţesa Diana, care de-abia ieşise din mariajul toxic cu Prinţul Charles şi voia să-şi trăiască viaţa.

Totuşi, în 2011, n-a mai izbucnit niciun incendiu. Şi asta pentru că Antonia Harrison a refuzat categoric să se mai întâlnească cu cântăreţul infidel ca să-i asculte scuzele. “Vă anunţ cu mare mândrie că Mirabella Bunny s-a născut pe 22 aprilie”, a continuat Adams să-şi informeze publicul în acelaşi an. “Mama şi copilul sunt bine sănătoşi amândoi”, a adăugat cel care a ţinut să precizeze că fiica lui, Bunny (n.r. Iepure), a venit pe lume chiar de Paşti. Un nume la fel de amuzant a primit, în 2013, şi cea de-a doua fiică a vedetei, Lula Rosylea, denumită după melodia B-Bop-A-Lula a lui Gene Vincent. Chiar dacă numele copiilor lui par nişte glume, Bryan îşi ia foarte în serios rolul de tată.

Îşi protejează cât poate de mult fiicele de toate tentaţiile care există în showbiz şi nu-şi etalează niciodată în public viaţa de familie. Şi, deloc surprinzător, nici partenera lui nu caută astfel de expuneri. Absolventă a facultăţii Cambridge, fosta lui secretară şi co-fondatoarea Fundaţiei Bryan Adams a devenit actriţă între timp, însă, nici în acest domeniu extrovertit, nu face paradă de relaţia ei cu creatorul unor hituri nemuritoare precum Summer of 69, 18 till I Die şi (Everything I Do) I Do It For You. Şi-atunci pe când oficializarea relaţiei lor?! Pentru că, vorba noului album pe care rockerul canadian îl va lansa în martie 2022, Bryan şi Alicia sunt So Happy It Hurts!       

Foto - Profimedia

      Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg