După numai patru zile de la divorţul de Sonny Bono, Cher a ajuns din nou la altar. Cea de-a doua căsnicie a divei a durat doar 10 zile!

31 iulie, 2020
1 11111111111 jpg jpeg

Zeiţa Pop a uimit o lume întreagă când, la nici o săptămână de când fusese pronunţat divorţul de Sonny Bono, în 1975, a fost din nou mireasă. Cântăreaţa a devenit soţia rockerului Gregg Allman, care i-a făcut o impresie puternică încă de la prima lor întâlnire...

Viaţa amoroasă a legendarei artiste bate orice film în care a jucat! Tot mapamondul cunoştea cuplul Cher şi Sonny Bono, care nu numai că aveau o colaborare profesională fructuoasă, dar şi o căsnicie reuşită. Reuşită până la un punct...

profimedia 0323152471 jpg jpeg

Încă de la vârsta de 16 ani, Cher a dezvoltat o relaţie foarte apropiată cu Sonny, cel care a introdus-o pe divă în entertainmentul american. Înamorată până peste cap, Cher s-a măritat cu mentorul ei pe 27 octombrie 1964, în Tijuana, Mexic. Doar că ceremonia aceea nu avea nicio valoare pentru statul american, motiv pentru care cei doi amorezi au repetat nunta în 1969, după ce a venit pe lume fiul lor, Chaz Bono.

aaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Din păcate, nici măcar faptul că deveniseră părinţi nu le-a salvat mariajul, relaţia lor fiind afectată de certuri nesfârşite, violenţă verbală şi infidelitate. Înainte ca divorţul să fie pronunţat, în 1975, Cher era deja implicată într-o idilă de doi ani cu David Geffen, însă nu pe el l-a ales artista atunci când s-a măritat a doua oară.

Al doilea mariaj

Cum spuneam, în 1975, s-a finalizat divorţul dintre cele două staruri, iar Cher se simţea, în sfârşit, în largul ei, avea toată libertatea din lume pentru a face orice-şi dorea. Şi a făcut. Pe 30 iunie 1975, a ajuns din nou la altar, deşi trecuseră numai patru zile de când nu mai era doamna Bono. A acceptat propunerea în căsătorie a rockerului Gregg Allman fără ca măcar să-l cunoască prea bine pe individ.

3 jpg jpeg

Rockerul de 27 de ani fusese vrăjit complet de cântăreaţa de 29 de ani, spunând întregii lumi că Cher mirosea ca o sirenă şi mai multe nu. Evident că asemenea compliment n-a fost suficient pentru a menţine vie relaţia lor, care se zgâlţâia din toate încheieturile. Şi asta mai ales pentru că Gregg nu făcuse o impresie prea bună nici măcar la prima lor întâlnire, când a considerat că era ok să-şi înjecteze heroină şi să leşine din cauza drogului în toaletă.

Încă o şansă

De parcă asemena comportament rebel n-ar fi fost de-ajuns pentru Cher să ia decizia de a-şi încheia socotelile cu el, ea a ţinut morţiş să-i mai dea o şansă rockerului. Şi a devenit soţia lui în cadrul unei ceremonii sclipicioase din Las Vegas. Doar că până şi o lună de miere durează mai mult decât a durat căsnicia lor!

După numai 10 zile era totul terminat între cei doi soţi, iar artista depusese actele de divorţ. Cher nu mai putea trece cu vederea dependenţa rockerului de droguri şi alcool, doar că a fost convinsă, încă o dată, de soţul ei să-i mai dea încă o şansă.

2 jpg jpeg

La numai o lună după ce depusese actele de divorţ, Zeiţa Pop a retras dosarul cu gândul de-a încerca să rămână împreună cu Allman. Numai că rockerul n-a mai suportat apropierea dintre soţia lui şi Bono, chit că era doar de natură profesională la acea vreme. Aşa că a decis el, de acea dată, să divorţeze. Fără o finalitate imediată, însă, pentru că aflase, pe nepusă masă, că partenera lui on&off rămăsese însărcinată cu copilul lui, Elijah Blue Allman.

profimedia 0155009789 jpg jpeg

Ultimele cuvinte

„Am avut parte de momente frumoase, dar am traversat şi perioade proaste împreună”, s-a destăinuit Gregg în Rolling Stone. „Pur şi simplu, eram prea diferiţi... Eu mă bucur doar că nu m-a întrebat niciodată cum mi se părea căntatul ei, pentru că, îmi pare rău să spun, n-o consider o cântăreaţă prea bună.”

profimedia 0155019043 jpg jpeg

Divorţul lor a fost finalizat pe 16 ianuarie 1979. Gregg Allman s-a stins din viaţă pe 27 mai 2017, la 69 de ani, după o luptă îngrozitoare cu cancerul de ficat. După înmormântarea rockerului, Cher a scris pe Twitter: „AM ÎNCERCAT... CUVINTELE SUNT ÎN ZADAR... PENTRU TOTDEAUNA, CHOOCH.”

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg