În timpul unei cine romantice, s-a îndrăgostit de chelneriţa care i-a servit. Ultima mare iubire din viaţa lui Kenny Rogers, dispărut dintre noi acum un an

23 martie, 2021
kenny 0 png

Regretatul cântăreţ, care a murit în luna martie a anului trecut, la 81 de ani, şi-a întâlnit marea iubire în timpul unei întâlniri aranjate de prietenii lui. Însă aleasa lui n-a fost partenera pe care o avea în seara respectivă, ci chelneriţa care i-a servit.

Cântăreţul a mers la un restaurant din Atlanta cu partenera sa, dar n-a simţit pământul cutremurându-se în timpul întâlnirii sale cu femeia cu care îl cuplaseră prietenii. În schimb, a observat-o pe chelneriţa care-i servea. „Partenera mea şi cu mine aleseserăm un restaurant italian, denumit Pricci, şi tocmai încercam să ne cunoaştem unul pe altul, când o chelneriţă a trecut pe lângă masa noastră”, a povestit Rogers în cartea sa, Luck or Something Like It.

2 screenshot 2021 03 23 kenny rogers on instagram merry christmas from me and my family to you and yours png png

„Nici măcar nu ştiu dacă s-a uitat la mine, dar eu am văzut-o pe ea. Nu-mi explic cum, dar simţeam că era ceva diferit la ea din secunda în care am zărit-o. Avea un zâmbet sincer, care m-a atins direct în inimă.”

Deznodământ fericit

Mai târziu, după ce se încheiase cina cu pricina, Kenny a sunat la restaurant ca să afle numele celei care i-a rămas în minte şi în suflet. Cântăreţul a lăsat numărul lui de telefon managerului restaurantului şi l-a rugat pe acesta să i-l dea Wandei Miller dată viitoare când va veni la serviciu.

3 wwwwwwwwwwwww png png

“M-am întors a doua zi la serviciu şi toată lumea a sărit pe mine să-mi spună că Kenny Rogers a întrebat de mine”, şi-a amintit Miller atunci când a vorbit cu cei de la Valdosta Daily Times. „Mi-au dat o bucăţică de hârtie cu un număr de telefon pe ea, iar eu am aruncat-o. Credeam că e o glumă. Atunci colegii mei au luat-o din gunoi şi mi-au spus că nu era nicio glumă. L-am sunat înapoi, dar n-am crezut niciodată că voi ajunge să ies cu el în oraş.”

Suflete pereche

În ciuda acestui început stângaci al relaţiei lor, Miller a ajuns să se îndrăgostească de Kenny Rogers, iar el, după patru mariaje eşuate, a găsit femeia cu care şi-a dorit să-şi petreacă tot restul vieţii. Cei doi şi-au unit destinele în 1997, după cinci ani de relaţie, şi au rămas împreună până la moartea cântăreţului, în martie 2020.

5 ddddddddddddddddd png png

“Este sufletul meu pereche”, spunea Rogers despre soţia cu 28 de ani mai tânără decât el. Cei doi soţi au avut doi copii împreună, doi băieţi, care au completat minunat familia pe care starul o forma deja cu ceilalţi trei copii ai lui, proveniţi din mariajele sale anterioare.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg