Iubirea lui James Bond cu Rachel Weisz: s-au cunoscut în facultate, dar s-au căsătorit după un sfert de veac, ea dăruindu-i un copil la 48 de ani!

8 octombrie, 2021
20 rachel weisz deschidere jpg jpeg

Daniel Craig şi Rachel Weisz au o poveste de iubire cu totul aparte, una care a înflorit în a doua parte a vieţii, când toate lucrurile se aşezaseră, deşi cei doi s-au cunoscut cu mult înainte de a deveni celebri

Starul din James Bond şi actriţa de origine iudaică s-au întâlnit în timpul studiilor universitare - pe când el studia la Guildhall School of Music and Drama, iar ea era studentă la Trinity Hall, Cambridge. Se întâmpla în anii '80, dar s-au remarcat cu adevărat abia în 1994, la National Theatre Studio, când au lucrat împreună la piesa "Les Grandes Horizontales". Sunt ani despre care cei doi nu vorbesc, fiind recunoscuţi pentru dicreţia legată de relaţia lor. "Eu şi Daniel semănăm foarte mult. Nu ne place şi nici nu ne prea pricepem să vorbim despre viaţa personală", punctează Rachel, care a câştigat Oscarul în 2006 pentru rolul din "The Constant Gardener". Deşi acea întâlnire din 1994 a fost încărcată de tensiune sexuală, după cum a povestit criticul Rupert Christiansen pentru The Daily Telegraph, care i-a văzut atunci lucrând împreună, viaţa i-a dus apoi pe cărări diferite. Daniel se afla atunci într-un an dificil al vieţii: în 1994 îşi încheia mariajul de doar doi ani cu actriţa Fiona Loudon, cu care are o fiică, Ella. În 2001, Rachel Weisz, care avea o carieră din ce în ce mai înfloritoare, începea o relaţie cu reputatul regizor Darren Aronofsky, cu care s-a şi logodit şi căruia i-a dăruit un fiu, Henry, în 2006. Între timp, şi Daniel Craig mergea mai departe: în 2004 a început o relaţie cu producătoarea de film Satsuki Mitchell.

17 rachel weisz daniel 6 jpg jpeg

Soarta a făcut, însă, ca amândoi să-şi încheie relaţiile în acelaşi an 2010. Rachel anunţa atunci că ea şi Darren Aronofsky vor continua, însă, să aibă împreună grijă de fiul lor. Mai mult decât atât, anul acela i-a adus din nou împreună pe Rachel şi Daniel la filmările pentru thrillerul "Dream House", în care interpretau un cuplu căsătorit. Filmul anunţa ceea ce avea să se întâmple în viaţa reală... Şi desigur că la acea vreme s-a scris că reîntâlnirea lor i-a făcut, de fapt, pe fiecare să îşi încheie relaţiile în care se aflau. Rachel, cel puţin, cu siguranţă că avea şi o disponibilitate sentimentală, actriţa dezvăluind că la acea vreme, ea şi Darren Aronofsky locuiau oricum de mai multe luni separat. Scânteia între cei doi actori s-a reaprins ca o vâlvătaie: Daniel avea 42 de ani, iar ea, 39. Erau exact la vârstele la care ştiau exact ceea ce îşi doreau în viaţă şi preţuiau timpul cu adevărat. Iar timpul era exact ceea ce nu mai aveau voie să irosească, după ce lăsaseră atâţia ani să se scurgă de când se cunoscuseră şi simţiseră că între ei există o conexiune specială. Aşa se face că cei doi au dat frâu liber sentimentelor şi, cu toate că Daniel jurase la divorţul din 1994 că nu se va mai recăsători (atât de dezamăgit fusese de haosul acelor doi ani de căsnicie), ei bine, cu Rachel a simţit altceva: la doar 6 luni de când şi-a început relaţia cu ea, a luat-o de soţie într-o ceremonie secretă în New York. Interesant este că nici ea nu visase să fie mireasă şi nu fusese până atunci atrasă de ideea mariajului: "Niciodată n-am crezut că mă voi căsători. Nu avusesem această ambiţie. Ba din contră. Apoi momentul a venit pe neaşteptate, la o vârstă matură", a spus ea. "Acum, Daniel mi-a schimbat viziunea cu totul. Îmi port verigheta cu atâta mândrie. Sunt luată pe viaţă! Sunt atât de fericită să fiu soţie. Ador să fiu Doamna Craig. Acesta e numele meu în paşaport."

9 rachel weisz daniel 3 png png
stanga
dreapta
1 daniel craig 1 jpg jpeg
2 daniel craig si fiica 2 jpg jpeg
3 daniel craig si fiica jpg jpeg
4 ella loudon 2 jpg jpeg
5 ella loudon 3 jpg jpeg
6 ella loudon jpg jpeg
7 james bond jpg jpeg
8 rachel weisz daniel 2 jpg jpeg
9 rachel weisz daniel 3 png png
10 rachel weisz daniel jpg jpeg
11 rachel weisz jpg jpeg
12 rachel weisz 3 jpg jpeg
13 rachel weisz 4 jpg jpeg
14 rachel weisz 5 jpg jpeg
15 rachel weisz daniel 4 jpg jpeg
16 rachel weisz daniel 5 jpg jpeg
17 rachel weisz daniel 6 jpg jpeg
18 rachel weisz daniel 7 jpg jpeg
20 rachel weisz deschidere jpg jpeg

Craig avea să explice mai târziu că eşecul primului lui mariaj fusese cauzat de faptul că făcuse acest pas mult prea devreme: "Eram prea tânăr". La rândul ei, Weisz dădea o replică frumoasă despre legătura ei cu Craig. Întrebată după căsătoria din 2011 dacă fusese dragoste la prima vedere, fiindcă pe atunci nu se ştia despre momentul în care cei doi se cunoscuseră, Rachel a răspuns: "Trebuie să recunosc că nu a fost dragoste chiar la prima vedere, pentru că noi eram prieteni de foarte multă vreme." O prietenie care îi purtase prin timp, păstrându-şi fiecare sentimentele pentru celălalt într-un colţ al inimii şi redescoperind la filmările pentru "Dream House" ceea ce simţiseră în 1994. Aceste declaraţii sunt, însă, printre puţinele date de ei - altfel sunt extrem de secretoşi şi spun că fac asta fiindcă aşa simt la vârsta maturităţii. "Când eşti tânără, împărtăşeşti totul cu prietenele. Una dintre marile plăceri ale faptului că nu mai eşti adolescent e că nu mai trebuie să îţi împarţi intimităţile cu toţi", spune ea. Dovada supremă a acestei iubiri a fost faptul că, deşi fiecare avea un copil, şi-au dorit şi un copil al lor - ceea ce s-a şi întâmplat în 2018, atunci când nimeni nu se mai aştepta. Rachel i-a luat pe toţi prin surprindere când a rămas însărcinată la 47 de ani şi a născut la 48 - iar Daniel avea 50 de ani când a devenit tată pentru a doua oară. Actriţa a adus pe lume o fetiţă pe care, în discreţia lor binecunoscută, o feresc de ochii publicului (foto sus). De altfel, Weisz nu a vorbit nici despre minunea de a fi rămas însărcinată - cum s-a întâmpat: a fost foarte norocoasă sau a fost fertilizare asistată? Totul ţine de intimitatea cuplului. Faptul că au propriul copil nu i-a îndepărat de copiii pe care îi aveau deja, din contră - Henry şi Ella le sunt şi acum aproape, aşa cum le-au fost şi la nunta secretă din 2011, când copiii au fost cei doi martori dintre cele doar patru persoane prezente la eveniment. Anul acesta, Daniel şi Rachel au împlinit 10 ani de mariaj fericit pentru că... aşa cum spun englezii, "Their BOND is strong. James BOND!" Foto: arhivă, profimediaRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg