Iubirile şi suferinţele sfâşietoare în amor ale Laurei Pausini, interpreta hitului "Strani Amori". Cine este marea dragoste a vieţii ei

21 septembrie, 2020
8 laura 2 jpg jpeg

Artista de 46 de ani, care a vândut 80 de milioane de albume în întreaga lume, se duelează cu Alejandro Sanz în juriul de la Vocea Spaniei/ La Voz. Iar viaţa ei personală este la fel de împlinită

Este una dintre artistele italiene cele mai cunoscute şi apreciate din toate timpurile, iar asta datorită vocii sale, dar şi modestiei şi naturaleţii. Sunt atuuri care i-au păstrat acum simpatia în rândul telespectatorilor show-ului La Voz, Laura având şi o comunitate puternică pe Instagram, de peste 3,3 milioane de urmăritori. Născută pe 16 mai 1974 în Faenza, un orăşel italian din provincia Ravenna, cu 60.000 de locuitori, Laura a ştiut de mică ce îşi doreşte să facă, începând să cânte în corul bisericii şi compunând primul ei cântec la doar 8 ani. Astfel, la 13 ani, şi-a lansat primul album, cu ajutorul tatălui ei, de asemenea muzician. "Sora mea avea 15 ani când eu am început să devin celebră şi nu-mi suporta fanii. Azi, ea este şefa fan clubului meu", spune Laura (foto jos, alături de Silvia, sora ei cu doi ani mai mică). 

laura 6 jpg jpeg

Mai târziu, la 18 ani, Laura avea să triumfe la Festivalul de la San Remo, cântând La Solitudine - o piesă pe care i-a dedicat-o lui Marco, prima ei iubire adolescentină, băiatul de care s-a îndrăgostit, dar care a părăsit-o în cel mai crud mod, sărutând o altă fată chiar sub ochii ei înlăcrimaţi. La aceeaşi vârstă, Laura avea să se logodească cu Alfredo Cerruti Jr., cel despre care avea să spună că a fost, de fapt, prima ei dragoste adevărată şi care a devenit managerul ei în primii săi ani de carieră. Cei doi au fost împreună aproape 10 ani. "Într-o zi, am ajuns mai devreme acasă, pentru a-i face o supriză, dar eu am fost cea care a avut parte de o surpriză", povesteşte cu sinceritate Laura, dezvăluind că l-a găsit pe Alfredo în pat cu altă femeie. "A picat cerul pe mine. Atunci a murit ceva în mine şi mi-am pierdut o parte din latura mea blândă". Despărţirea a împins-o în ghearele depresiei, Laura având nevoie de un psiholog pentru a-şi reveni. "Pentru mine, a fost o ruptură foarte dură, atât sentimentală, cât şi profesională. O durere sfâşietoare, care m-a destabilizat complet. Suferinţa adolescentină de după Marco n-a însemnat nimic pe lângă asta. Şi nimeni nu m-a putut ajuta să-mi revin, nici familia mea, nici fanii. La început, nici nu puteam şi nici nu-mi doream să-mi revin, sincer. Până când m-am luat de gât cu durerea şi am mers la psiholog ca să mă repun pe picioare. Una dintre marile mele frici a fost să dorm singură. A trebuit să învăţ asta. Dacă vă vine să credeţi, până să mă despart de Alfredo nu dormisem niciodată singură. Mă simţeam atât de fragilă, azi sunt o luptătoare". 

laura 1 jpg jpeg

Încetul cu încetul, Laura a început să iasă şi să cunoască alţi pretendenţi. Şi astfel, în 2003, a început o nouă relaţie - cu Gabriele Parisi, care a urmat aceeaşi schemă, devenind managerul ei. Laura avea nevoie de acest gen de iubire protectoare, care să o ghideze, dar şi să o controleze. Alături de Gabriele, Laura a câştigat un Grammy latin. Totuşi, relaţia lor a durat doar doi ani.

laura 7 jpg jpeg
laura 5 jpg jpeg

Abia după despărţirea de Gabriele, Laura spune că şi-a cunoscut marea dragoste a vieţii. S-a întâmplat în martie 2005, după un concert la Paris, când l-a întâlnit pe Paolo Carta, azi în vârstă de 56 de ani (foto sus), chitarist şi producător muzical, care în prezent face parte din formaţia ei. Pentru că, nu-i aşa, Laura trebuie să împletească mereu muzica cu iubirea şi cariera cu profesia. La început, a avut mari îndoieli că relaţia lor ar putea dura, pentru că Paolo era divorţat şi avea trei copii. "Mi-a luat mult să accept această iubire", mărturiseşte Laura. "Dar sentimentele au fost mai puternice decât mine, decât raţiunea". Azi, Paolo şi Laura au 15 ani de relaţie. "El mi-a schimbat viaţa şi a fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă", dezvăluie cu atâta sinceritate artista. "Pe Paolo nu-l interesează să fie celebru şi nici nu concurează cu mine. Şi acceptă că eu pot lua singură decizii cu care el nu este de acord. Îmi dă această libertate. Mă iubeşte aşa cum sunt", mai spune artista, semnalând că, de data aceasta, nu mai avut nevoie de un manager în persoana partenerului ei de viaţă.

laura 4 jpg jpeg

Pe 8 februarie 2013, Laura a trăit şi împlinirea maternităţii, născând o fetiţă pe nume Paola (foto sus), căreia i-a dedicat piesa Celeste, de pe albumul Inediti. Până acum, Laura şi Paolo nu s-a căsătorit, deşi el a cerut-o în căsătorie cu câteva săptămâni înainte de a afla că ea este însărcinată. Iar azi, Laura spune că nu are nevoie de acte care să le certifice dragostea.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png