Jodie Foster: „Îmi iubesc soţia!” După idila cu Russell Crowe, actriţa ar fi avut relaţii cu Nastassja Kinski, Gillian Anderson şi Jamie Lee Curtis

17 aprilie, 2021
1 ele doua iar jpg jpeg

Actriţa ne demonstreză că “noul normal” nu înseamnă numai să stai acasă, în pijamale, când primeşti un premiu, ci şi să-ţi săruţi partenerul de acelaşi sex în văzul tuturor, fără să-ţi mai pese de homofobi.

N-am avut confirmarea că starul din Tăcerea mieilor (1991) preferă compania femeilor decât în 2013, la Globurile de Aur, când Jodie (58) a răspuns zvonurilor despre sexualitatea sa: „Sper că nu sunteţi dezamăgiţi că nu ţin un ditamai discursul despre recunoaşterea faptului că sunt gay, pentru că l-am ţinut deja de mult, prin Evul Mediu...” În acelaşi an o întâlnise pe Alexandra Hedison (51), actriţa şi regizoarea care a devenit, între timp, fotograf de artă şi soţia vedetei hollywoodiene.

2 ele doua jpg jpeg

Imaginile cu cele două partenere de viaţă la Globurile de Aur 2021 au făcut înconjurul lumii. Cu toţii am apreciat nonşalanţa lor de-a se prezenta în faţa camerelor de filmat în pijamale, atât timp cât ceremonia a fost difuzată online şi vedetele au rămas acasă, în plină pandemie. Un alt aspect care n-a trecut neobservat a fost sărutul pe care cele două soţii extrem de discrete şi l-au dat live. „Îmi iubesc soţia!”, a spus Foster pe 28 februarie, plăcut surprinsă de premiul primit pentru interpretarea sa din The Mauritanian.

De la relaţii hetero la idile gay

Jodie nu şi-a ascuns niciodată homosexualitatea, dar nici nu şi-a etalat-o în mod ostentativ. Aflându-se în lumina reflectoarelor încă de la trei ani, când a debutat într-o reclamă, şi purtând pe umeri responsabilitatea întreţinerii întregii familii, n-a acordat niciodată atenţie bârfelor şi nici n-a comentat public despre propriile zbateri existenţiale. După ce-a avut şi idile heterosexuale – cu Russell Crowe, de pildă – şi-a încercat norocul cu diverse partenere precum Nastassja Kinski, Gillian Anderson şi Jamie Lee Curtis, dacă e să luăm în seamă tabloidele americane.

4 profimedia 0202883093 jpg jpeg

Cea mai îndelungată idilă a fost cea cu Cydney Bernard, cu care a şi decis să-şi întemeieze o familie. Foster a adus pe lume doi băieţi, pe Charlie (22) şi pe Kit (19), apelând la donatorul de spermă Randy Stone, un regizor gay şi foarte bun prieten de-ai actriţei, şi a continuat să-şi împartă responsabilităţile părinteşti cu cea care i-a fost alături 15 ani.

Mamă grijulie

După ce-a avut şocul de-a afla, în 1981, că un anume John Hinckley a încercat să-l asasineze pe preşedintele Ronald Reagan doar pentru a o impresiona pe ea, deţinătoarea a două premii Oscar şi-a trei Globuri de Aur a preţuit discreţia mai mult ca niciodată. Şi-a crescut băieţii departe de Hollywood şi şi-a ales pe sprânceană proiectele care s-o ţină departe de casă. Iar acum e cum nu se poate mai împlinită alături de Alexandra, care-i împărţăşeşte întrutotul dorinţa de-a nu epata: „Mă întreţineam din actorie, dar nu suportam expunerea.”

3 profimedia 0173847633 jpg jpeg

Foster s-a măritat cu fosta iubită a lui Ellen DeGeneres după numai un an de relaţie, în cadrul unei ceremonii despre care nu s-a scris nimic în presă. Singurul lucru care confirmă fericirea lor sunt postările lui Hedison, care mai strecoară, printre fotografii artistice, şi declaraţii de dragoste emoţionante: „În fiecare zi, sunt o soţie mândră!”

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg