Lara Fabian & Gabriel di Giorgio: cum arată soţul cu 14 ani mai tânăr al celebrei artiste?

1 aprilie, 2020

Vocea ei îţi face pielea de găină şi umple de emoţie o sală întreagă.

În spatele acestei sensibilităţi se află o poveste de dragoste care s-ar putea aşterne în versurile unui nou cântec de iubire.

2 gettyimages 1176723577 jpg jpeg

Povestea de dragoste dintre Lara şi ţara noastră a fost dintotdeauna una cu năbădăi, mai ales după ce cântăreaţa n-a apărut la întâlnirea cu publicul român, pe 3 februarie. Cel mai bine vândută artistă belgiană din toate timpurile trebuia să susţină un concert la Bucureşti, spre bucuria numeroşilor ei fani, însă, cu doar două ore înainte de concertul programat la Sala Palatului, Lara a anunţat că anulează show-ul din motive independente de voinţa ei, motivând că managerul turneului nu a plătit-o. Partea română s-a apărat, atunci, şi a acuzat-o, la rândul ei, pe vedetă de afirmaţii false, Fabian fiind la a doua abatere în ceea ce priveşte anularea unui concert la noi în ţară.

Concertul era programat la circa o lună după ce artista a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, pe data de 9 ianuarie. O vârstă la care aceasta încă mai simte fiorii iubirii, una pe care a întâlnit-o, speră ea pentru totdeauna, la vârsta de 42 de ani. Cântăreaţa născută dintr-un tată belgian şi o mamă siciliană s-a îndrăgostit, în urmă cu opt ani, de un italian pasional, pe numele lui Gabriel Di Giorgio (foto jos).

5 lara jpg jpeg

Această întâlnire proiectată de destin a avut loc în Sicilia natală a mamei artistei, fiind cu atât mai specială, tocmai din acest motiv. Vedeta care s-a făcut cunoscută cu hiturile Je t’aime şi Je Suis Malade tocmai ce se despărţise, în 2012, de compozitorul francez Gérard Pullicino (foto jos), tatăl fiicei sale de 12 ani, Lou, după o relaţie care a durat şapte ani.

4 gettyimages 142251739 jpg jpeg

În acea perioadă dificilă, Lara a fost rugată de către o amică să călătorească până în insula italiană pentru a fi antrenor vocal în cadrul unei comedii muzicale intitulate Casanova, piesă care se punea în scenă la Acireale, localitate aflată la circa 20 de km de Catania. Implicat în acest spectacol era şi iluzionistul italian Gabriel Di Giorgio, cu 14 ani mai tânăr decât Lara. „Un bărbat cu părul lung a urcat pe scenă la sfârşitul repetiţiilor. Este profesor de magie, dar şi membru al trupei de teatru. M-a privit, dar n-a spus un cuvânt“, îşi aminteşte artista despre primul schimb de priviri cu viitorul ei soţ. Lara îşi aminteşte că nici ea nu era vreo apariţie care să atragă, în acel moment nu era coafată, nici machiată şi nici îmbrăcată cu ceva care s-o avantajeze. Magia s-a produs chiar şi-aşa…

6 gettyimages 628598540 jpg jpeg

Câteva luni mai târziu, Lara se îndrăgosteşte, iar un an mai târziu, în iunie 2013, îi spune un „Da“ hotărât italianului din viaţa ei, în Sicilia. La 43 de ani, artista belgiană îmbracă pentru prima dată rochia de mireasă, deşi de poveşti de dragoste mai avusese parte, însă niciuna oficializată. „Toate fetiţele visează să se căsătorească într-o zi, dar eu abandonasem ideea. Totuşi, a fost vorba, într-o oarecare măsură, de împlinirea acelui vis din copilărie“, spune Lara. Cum se împacă, azi, mariajul dintre un tânăr de 36 de ani şi o femeie de 50? Lara foloseşte celebra frază cu vârsta care este doar un număr. „Sunt cu acest tânăr de 36 de ani care nu trăieşte cu o bunică de 50 de ani, ci cu femeia pe care o iubeşte“, spune Lara. Gabriel este, acum, stâlpul acestei fragile artiste, lovite anul trecut de pierderea iubitei sale mame.

1 lara fabian s est mariee jpg jpeg

„Este iluzionist, iar asta este o altă formă de artă. În plus, este inginer şi matematician. E nevoie de asta pentru ca trucurile lui să funcţioneze. Mă fascinează ceea ce face“, declară Lara despre cel care-i este soţ de opt ani. Cei doi îşi trăiesc în acest zen familial mariajul neconvenţional, în reşedinţa artistei din Montréal, Canada, alături de fiica ei adolescentă. Iar Gabriel este, în acest moment, şi figura paternă din viaţa fiicei Larei. „Gabriel are grijă de fiica mea, mai ales în perioadele în care sunt plecată chiar şi timp de 20 de zile. Au o relaţie extraordinară“, mărturiseşte artista belgiană.

O credem, având în vedere că, anul trecut, Lara a călătorit cu avionul de nu mai puţin de 220 de ori! Şi ce uşor îi este să facă asta, când ştie că iubirea vieţii ei o aşteaptă acasă?

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg