Natascha McElhone şi-a pierdut soţul a doua zi după ce sărbătoriseră 10 ani împreună. Actriţa era însărcinată atunci cu al treilea copil al lor

10 iulie, 2020
7 noname jpg jpeg

Poveste de iubire fără happy end, cam aşa se poate descrie relaţia pe care a avut-o vedeta din filmul Solaris cu soţul ei, doctorul Martin Hirigoyen Kelly, de care s-a despărţit atât de brusc şi de dureros.

Natascha este binecunoscută din clasicele producţii SF The Truman Show şi Solaris, filme care i-au pus în evidenţă talentul şi versatilitatea artistică, dar i-au creat, de asemenea, şi imaginea unei pentru care fericirea nu pare deloc la îndemână. Ei bine, nici în viaţa reală nu putem spune că lucrurile au fost simple pentru McElhone. Ea şi-a găsit împlinirea destul de uşor, însă a pierdut-o mult prea repede.

3 jpg jpeg

Actriţa născută în Marea Britanie şi provenită dintr-o familie irlandeză s-a măritat cu iubitul ei din adolescenţă, adică cu cel care avea să devină medicul eminent Martin Kelly, şi a dat naştere celor doi băieţi mai mari ai lor - lui Theo (20) şi lui Otis (17) – la scurt timp după nuntă. Viaţa lor părea ca ruptă din filmele romantice de la Hollywood.

Asta până când tragedia i-a lovit.

Ce s-a întâmplat?

În mai 2008, soţul ei de 42 de ani, care era, de altfel, într-o condiţie fizică desăvărşită, s-a întors în casa lor de 2,5 milioane de lire sterline din Londra şi a căzut la pământ în urma unui atac de cord. Martin, care devenise recunoscut pentru munca pe care o făcea în ţările sărace, unde reconstruia chipul copiilor desfiguraţi, n-a mai putut fi salvat. Natascha se afla în Los Angeles în acea zi, filma de zor la un proiect cinematografic când a primit şocanta veste legată de marea iubire a vieţii ei.

4 jpg jpeg

Mai mult, actriţa era însărcinată în cinci luni cu cel de-al treilea copil al fostului cuplu, Rex (11), când şi-a pierdut soţul.

Minutele, zilele, anii care au urmat tragediei suferite au fost insuportabile pentru Natascha. Devastată de pierderea bărbatului iubit şi a tatălui celor trei copii ai ei, vedeta a încercat, de dragul băieţilor ei, să treacă pentru moartea soţului scriidu-i acestuia scrisori. Timp de doi ani după infarctul fatal suferit de medic, actriţa a continuat să-i scrie acestuia scrisori pline de însemnătate şi emoţie.

Scrisori de Adio!

Scrisorile cu pricina au fost adunate ulterior şi publicate în cartea After You: Letters of Love, and Loss to Husband and Father: „A fost important pentru mine să-mi spun punctul de vedere cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat, să contracarez cele scrise şi comentate de unii care nici măcar nu l-au cunoscut pe soţul meu. Dar n-am recitit niciodată acele scrisori. Cred că m-aş prăbuşi definitiv dacă aş face asta...”

1 jpg jpeg

După ce a devenit cunoscută datorită filmelor The Truman Show (1998) şi Solaris (2002), Natascha a acceptat rolul principal din serialul Californication, în 2007, numai pentru că prima serie s-a filmat în Los Angeles, timpt de trei luni, şi a putut să-şi ia copiii cu ea. Era chiar înainte ca tragedia să se petreacă şi să-i schimbe viaţa pentru totdeauna. Pentru că soţul ei a murit chiar a doua zi după aniversarea lor de 10 ani, în 2008.

O nouă fericire

Cum-necum, starul hollywoodian a reuşit să se ridice de jos, după pierderea suferită, şi să aibă grijă de cei trei fii ai ei în timp ce şi-a continuat şi cariera. În 2016, a jucat rolul Primei Doamne în Designated Survivor, alături de Kiefer Sutherland.

5 jpg jpeg

Pe plan personal, n-a putut să-şi refacă viaţa sentimentală după dispariţia soţului ei, n-a mai existat niciun bărbat special în viaţa ei. „Dar probabil că nu v-aş spune nici dacă ar exista cineva special în viaţa mea. Pentru moment, suntem doar eu cu băieţii mei, dar asta se poate schimba, evident. Sunt norocoasă. Reuşesc să-mi găsesc fericirea şi să privesc spre viitor cu speranţă.”

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg