Povestea de dragoste dintre Shakira şi Pique. Poza cu cei doi care a strâns peste 3 milioane de like-uri

2 septembrie, 2020
9 shakira si pique cuplu 1 jpg jpeg

Ea are 43 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe la nivel internaţional, iar el are 33 de ani şi este unul dintre cei mai chipeşi fotbalişti. Iată cum s-au îndrăgostit unul de altul Shakira şi Pique.

Sunt de 10 ani împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Shakira şi Pique demonstrează de fiecare dată când apar că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, că au o familie model alături de cei doi copii ai lor. Iată că recent cei doi au parte de clipe superbe, în familie!

Împreună cu cei doi copii ai lor, Milan - 7 ani şi Sasha - 5 ani, Shakira şi Pique se bucură de concediu în Maldive. Cum am aflat unde îşi petrec vacanţa? Cântăreaţa e destul de activă pe reţelele de socializare, îşi ţine fanii la curent cu tot ce face. 

Iată că celebra cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie alături de fundaşul Barcelonei, iar imaginea s-a viralizat: a adunat peste 3,5 milioane de aprecieri. Ea nu poartă niciun strop de machiaj, are părul ondulat şi zâmbetul până la urechi. El stă aproape de ea. Li se citeşte fericirea în ochi!

        Vezi această postare pe Instagram                   Together. O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe Aug 30, 2020 la 5:39 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Together.

O postare distribuită de Shakira (@shakira) pe

Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut cu ocazia Mondialului din fani. .

De ce nu sunt căsătoriţi Shakira şi Pique

Cântăreaţa de 43 de ani a dezvăluit motivul pentru care nu se mărită cu fotbalistul Barcelonei, în ciuda faptului că are o relaţie de 10 ani cu acesta. Shakira a povestit că rămâne în continuare la statutul de iubită pentru că asta îl ţine pe fotbalist "cu picioarele pe pământ", scrie Hola!. Celebra cântăreaţă a recunoscut şi că "o sperie căsătoria" şi că nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că "preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie". Apoi, Shakira şi-a şi motivat alegerea: "Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puţin din fructul oprit".

Shakira, acum ani de zile, spunea că "nu consideră căsătoria esenţială pentru o relaţie şi că asta nu ar schimba cu nimic dragostea dintre ea şi Gerard Pique".

3 shakira si pique cuplu 3 jpg jpeg

Foto: Instagram, Profimedia Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg