Povestea de iubire dintre Dana Rogoz şi Radu Dragomir, soţul său. E o diferenţă de 19 ani între ei

17 iunie, 2020
10 dana rogoz si sotul sau radu dragomir 1 jpg jpeg

16 ani au trecut de când Dana Rogoz a devenit soţia regizorului Radu Dragomir. Se înţeleg mai bine ca niciodată, şi-au clădit o familie frumoasă împreună, au doi copii, dar cum a început povestea lor de iubire?

E o diferenţă de vârstă între ei, de aproximativ 19 ani, însă nu aceasta contează, ci faptul că sunt suflete pereche. Dana Rogoz avea doar 19 ani când pe când l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soţ. Habar nu avea pe atunci ce familie frumoasă îşi vor clădi împreună: "Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (...) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.", spunea actriţa acum ceva vreme. 

Se cunoaşte deja că regizorul Radu Dragomir a mai avut o relaţie înainte de mariajul din 2012 cu Dana Rogoz. Acesta s-a iubit cu actriţa Ozana Oancea, au chiar şi un copil împreună, pe Barbu. 

După cum am amintit, în 2012, Dana Rogoz şi Radu Dragomir au spus marele DA, au devenit soţ şi soţie. Într-o rochie superbă, într-un decor de poveste, înconjurată numai de prieteni apropiaţi, dar mai ales, mai fericita că niciodată, Dana Rogoz a trăit pe 14 iulie visul unei nopţi de vara. S-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia.

2 dana rogoz si sotul sau radu dragomir 7 jpg jpeg

De 16 ani sunt împreună, de 16 ani trăiesc o iubire cum mulţi îşi doresc. Au împreună doi copii, au o casă superbă şi cariere de succes.

Dana Rogoz şi Radu Dragomir au împreună doi copii

Vlad Luca Dragomir a venit pe lume 1 martie 2014. Actriţa spunea pe atunci: "Uite că s-a întâmplat să fie chiar cum a vrut el. Daca îl programam pe 1, ar fi fost: ai vrut tu neapărat să fie de mărţişor, dar el a venit aşa, că un mărţişor. Când e de mâncat, se face auzit."

8 dana rogoz si sotul sau radu dragomir 2 jpg jpeg

A doua bucurie, Lia, s-a născut pe 20 mai 2020. Chiar în ziua în care a venit pe lume fiica sa, Dana Rogoz le-a arătat-o tuturor şi a povestit despre emoţiile de mamă: "S-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!"

11 dana rogoz si lia jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg