Povestea de iubire dintre Laura Nicoletta Vasilescu, prima handalistă din România care a recunoscut că e lesbiană, şi iubita sa, Steffi Sauer

16 septembrie, 2020
8 laura nicoletta vasilescu jpg jpeg

Laura Nicoletta Vasilescu, la 35 de ani, nu s-a mai ferit şi a povestit despre viaţa personală. S-a remarcat datorită carierei sale în handbal, carieră pe care a şi încheiat-o în anul 2019. A avut curaj şi a dezvăluit ce simte!

Poate multora numele Laura Nicoletta Vasilescu nu le spune prea multe, însă aceasta a făcut performanţă în handbal. Ea a jucat până anul trecut în Germania, la  HSG Bad Wildungen. Din păcate, sportiva a fost nevoită să renunţe la cariera sa din cauza a două operaţii de ligamente la genunchi.

Se ştie că Laura Nicoletta Vasilescu a jucat inter stânga, iar în ultimele sezoane a fost printre cele mai bune marcatoare ale echipei din prima ligă din Germania. Ea a evoluat doar la echipe de ligi inferioare din România înainte să plece în Germania şi nu a prins nicio convocare la echipa „naţională”, în ciuda faptului că la un moment dat s-a pus problema să fie chemată la lot, având în vedere forma bună de la echipa de club, conform gsp.ro. 

6 laura vasilescu operatie 2jpg jpg jpeg

Dar despre viaţa ei personală? În septembrie 2019 a făcut dezvăluirea care i-a lăsat fără cuvinte pe mulţi. Trăieşte o poveste de iubire cu o femeie, o poveste pe care nu se mai fereşte să o expună. Este fericită alături de Steffi Sauer. 

Laura Nicoletta Vasilescu apare în mai multe fotografii pe reţelele de socializare alături de iubita ei, Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului. Pe 12 septembrie 2019, Laura a postat mai multe poze cu ocazia zilei de naştere a lui Steffi şi un mesaj de dragoste.

„La mulţi ani! Să îţi păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiţionat”, a fost mesajul româncei. Cele două se sărută, semn că iubirea lor e mare, sinceră. Priviţi imaginile în galeria foto!

1 laura nicoleta vasilescu si iubita sa 4 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg