Povestea de iubire dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc. Când s-au cunoscut, ea era într-o relaţie. N-a fost dragoste la prima vedere

10 septembrie, 2020
7 petre roman si silvia chifiriuc 5 jpg jpeg

S-au căsătorit în 2009 şi de atunci sunt de nedespărţit. Petre Roman şi Silvia Chifiriuc sunt suflete pereche. Au împreună un băieţel, pe Petrus, de care sunt mândri. Dar cum a început relaţia lor, cum au trecut peste toate obstacolele?

Putem spune că la 74 de ani Petre Roman iubeşte precum un adolescent. Soţia tinerică, Silvia Chirifiriuc, are 48 de ani şi îl menţine tânăr pe politician. Dar cum s-au îndrăgostit unul de altul? Cei doi şi-au unit destinele în anul 2009, după divorţul lui de Mioara Roman.

La emisiunea Acces Direct, Silvia Chifiriuc a făcut dezvăluiri în urmă cu ceva vreme despre cum era la începutul relaţiei sale cu Petre Roman. Aceasta chiulea de la cursurile de la operă pentru a merge împreună cu acesta la munte. "Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.

Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace", a povestit Silvia Chifiriuc.

În plus, soţia lui Petre Roman a dezvăluit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ea era într-o relaţie când s-au cunoscut prima oară, în aeroport: "Eram în aeroport la Milano, era în stânga mea, l-am salutat. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie. N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună. Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream."

Iată că aceştia au un mariaj de 11 ani şi sunt mai fericiţi ca niciodată. Petre Roman face totul pentru soţia sa tinerică. Silvia Chifiriuc este mereu în pas cu moda, poartă accesori de firmă, haine tinereşti. Se ştie că fostul premier este un pensionar de lux. Acesta se bucură de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

3 petre roman si silvia chifiriuc 4 jpg jpeg

Petre Roman nu se simte bătrân

Într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine, Petre Roman a fost întrebat dacă simte trecerea anilor, dacă simte că a îmbătrânit. A răspuns cu sinceritate: "Nu. Din fericire, nu. Dar asta nu înseamnă că nu realizez că au trecut anii. Ar fi o inconştienţă şi chiar o lipsă de răspundere. Dar tocmai pentru că trec anii, e o întrebare pe care şi-o pune fiecare. În ce măsură e posibil să-ţi menţii în timp acelaşi tonus, atât fizic, cât şi psihic. Şi lu­crul ăsta e posibil. Eu l-am descoperit prin propria experienţă, dar am con­sultat şi lucrări de speci­alitate.

Sunt membru al Academiei de Ştiinţe din America. Asta nu a fost o calitate, pentru că şi Elena Ceauşescu fusese. Dar instituţia respectivă organizează în fiecare an două conferinţe mondiale, pe teme de mare actualitate. Acum câţiva ani am avut o con­firmare. A fost o conferinţă despre cum poţi fi un vârstnic sănătos. De acolo am aflat că omul îşi poate menţine forma fizică şi psihică nealterate, până la 75 de ani. Dincolo de această vârstă, men­ţinerea lor e o chestiune de genetică. Până acolo, condiţia e alimentaţia cu puţine ca­lorii. De-atunci, asta a devenit pentru mine o lege. Şi a făcut ca astăzi să am aceeaşi gre­utate ca cea de la 25 de ani, când practicam fotbalul şi rugbyul."

4 petre roman si silvia chifiriuc 3 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg