Sandra Bullock şi-a găsit fericirea alături de un fost model de lenjerie intimă. Bryan Randall e activ în viaţa celor doi copii adoptaţi de actriţă

26 septembrie, 2020
7 sandra bullock si copiii adoptati 2 jpg jpeg

După eşecul răsunător al unicului ei mariaj, actriţa de 56 de ani şi-a găsit fericirea alături de un fost model de lenjerie intimă şi actual „Nr. 1“ în viaţa celor doi copii adoptaţi de ea.

De cinci ani încoace – de când formează un cuplu – Sandra (56) şi Bryan (54) au fost zăriţi împreună doar de câteva ori. Cei doi amorezi nu obişnuiesc să-şi afişeze dragostea în spaţiul public şi nici pe social media, de-abia dacă mai ştim că sunt încă împreună. Iar zvonurile despre o posibilă despărţire se înteţesc de fiecare dată când ajung în presă informaţii ca cele despre nunta pe care voiau să o facă în 2016, dar s-au răzgândit sau aranjamentul lor de-a dormi separat. În ciuda acestor aparenţe, nu, nu s-au despărţit. Ţin doar la intimitatea şi individualitatea lor. Sunt amândoi trecuţi prin destule relaţii amoroase care să-i fi lecuit de compromisuri dăunătoare şi-o expunere publică inutilă, ea divorţând de unicul soţ din viaţa ei după ce-a descoperit că o înşelase pe întreaga perioadă a mariajului lor, iar el despărţindu-se de logodnica Janine Staten în 2007, când ea a murit de supradoză de heroină. Acum actriţa şi fotograful sunt cât se poate de discreţi şi de îndrăgostiţi. Atât şi nimic mai mult. A, poate şi logodiţi sau chiar căsătoriţi, dacă e să luăm în calcul cele mai recente zvonuri despre unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

4 sandra bullock si copiii adoptati 1 jpg jpeg

După divorţul public şi umilitor de infidelul Jesse James, în 2010, starul din Miss Congeniality (n.e. Miss Popularitate) a învăţat o lecţie valoroasă – să nu-şi mai etaleze vreodată idila în văzul lumii, să nu mai dea nimănui nimic de comentat despre bărbatul din viaţa ei. Care bărbat din viaţa ei?! Acum zece ani, când era proaspăt divorţată şi de-abia devenise mama primului ei copil adoptat, Louis (10), nu-şi putea imagina că va mai întâlni prea curând iubirea. S-a dedicat trup şi suflet carierei şi maternităţii şi şi-a luat gândul de la bărbaţi. Însă tocmai atunci l-a întâlnit pe Randall, un fost model de lenjerie intimă şi actual fotograf de succes. Sandra l-a angajat pe Bryan să fotografieze petrecerea de cinci ani a fiului ei în ianuarie 2015, după care a păstrat legătura cu acesta din considerente... strict profesionale.

Până într- un punct, când relaţia celor doi a încetat să mai fie platonică, în ciuda reticenţei Sandrei de-a se implica într-o nouă poveste de dragoste (şi-o posibilă viitoare dezamăgire amoroasă) şi-a indisponibilităţii lui. Pentru că arătosul fotograf era deja implicat, de doi ani, într-o relaţie stabilă atunci când a întâlnit-o pe vedeta hollywoodiană. Mai exact, trăia cu Paris, fiica actorului Kristoff St. John din serialul Tânăr şi neliniştit, şi avea chiar planuri de măritiş cu ea. De fapt, chiar acesta a fost motivul despărţirii lui Randall de iubita cu 25 de ani mai tânără decât el – fotograful de 49 de ani îşi dorea stabilitatea unui mariaj, pe când junei Paris nu-i stătea gândul la aşa ceva.

Ghinionul ei şi norocul Sandrei că a dat, în sfârşit, peste cineva serios, familist şi deloc profitor, cum îl descrie până şi fosta lui „soacră“! După ce s-a despărţit de Paris, mama acesteia n-a avut decât cuvinte de laudă pentru el: „Lui nu-i pasă deloc de bani şi de îmbogăţire! (...) Când s-a sinucis fiul meu, el mi-a fost alături în cele mai grele momente din viaţa mea, nu ştiu ce m-aş fi făcut fără el!“. O minune de om şi mai multe nu! Şi, dacă-i întrebi pe apropiaţii actriţei, îţi confirmă şi ei calităţile lui Bryan: „Când Sandra lucrează, el are grijă de copiii ei. E ca un tată pentru ei! Randall e grozav şi o face foarte fericită pe Sandra!“ Adevărul e că în rarele imagini publice cu Bryan, îl vedem ba cu Louis în cârcă, ba ţinând-o de mână pe Laila (8) şi încercând, în tot acest timp, să planteze şi un sărut pe buzele Sandrei. „El e Nr. 1 pentru copiii mei, pentru că e mult mai distractiv decât mine“, cam aşa recunoaşte până şi Bullock că are un iubit „super drăguţ“. Dar fotograful cel sexy şi săritor n-a fost dintotdeauna uşă de biserică, dimpotrivă, e un bad boy reabilitat. În tinereţile lui zvăpăiate, când poza semi-gol alături de topmodele ca Cindy Crawford şi avea întreaga lume la picioarele lui bine tonifiate, a devenit alcoolic. Iar dependenţa lui l-a băgat în închisoare timp de patru zile, când a fost prins beat la volan, în 1990. Dar, hei, au trecut 15 ani de când n-a mai pus picătură de băutură în gură, lucru pe care partenera lui de viaţă îl apreciază cu vârf şi îndesat. În august 2018, cei doi iubiţi VIP au sărbătorit abstinenţa lui Bryan cu un tort pe care era scris „Norocosul 13“.

Nu degeaba avea Sandra de gând să devină doamna Randall în 2016, când începuse deja pregătirile pentru ziua cea mare şi îi fluturase chiar şi un contract prenupţial pe sub nasul iubitului. Doar că s-a răzgândit, din păcate, în 2017. Cu eşecul marial din 2010 în minte (când a aflat întreaga lume că soţul o înşelase pe Sandra cu nu mai puţin de 11 femei!), actriţa n-a mai îndrăznit să păşească iar spre altar. Sau poate că a reuşit s-o facă fără ca noi să aflăm încă despre nunta ei secretă. Există destule voci care susţin că Sandra şi Bryan sunt deja căsătoriţi. În ianuarie 2020, câteva tabloide americane certificau unirea destinelor lor, iar, la finele lunii iulie, când Bullock a împlinit 56 de ani, presa de peste ocean a revenit asupra subiectului pe acelaşi ton exuberant. Conform informaţiilor care circulă de nebune la Hollywood, actriţa şi-ar fi legalizat relaţia cu Randall chiar în curtea casei lor, în faţa câtorva prieteni apropiaţi.

Jennifer Aniston (51), una dintre puţinele persoane prezente la petrecere, a postat o imagine de la eveniment, urându-i sărbătoritei tot binele din lume. Hm! Să fi fost doar un party aniversar sau şi nupţial? Nu ne aşteptăm să primim prea curând un răspuns din partea vedetei din Gravity, care ţine la discreţie aproape mai mult decât la Bryan. Dacă se confirmă cumva zvonurile, vom avea parte de surpriza vieţii noastre. Din nou, pentru că Bullock ne-a lăsat cu gura căscată şi când ne-a informat, via coperta revistei People, că a adoptat doi copii, pe Louis şi pe Laila, când noi nici măcar nu bănuiam că avea de gând să devină mamă. Drept urmare, totul e posibil în ceea ce priveşte viaţa personală a Sandrei. Chiar şi extinderea familiei ei cu încă un copil adoptat. Randall ar fi în extaz dacă s-ar întâmpla una ca asta, el având deja un copil al lui, pe Skylar (26), din idila cu regretata Janine Staten. Întrebată despre eventualitatea unei noi căsnicii, vedeta hollywoodiană respingea, în trecut, ideea de-a mai îmbrăca o dată rochia de mireasă: „Nu cred că o să mă mai mărit vreodată, dar mă văd, cu siguranţă, într-o relaţie stabilă, în care să mă simt în siguranţă şi să existe multă iubire şi zâmbete.“ Fosta iubită a superstarurilor Ryan Gosling, Matthew McConaughey şi Hugh Grant, care s-a plâns toată tinereţea ei că n-a atras decât bărbaţi lipsiţi de bune intenţii, este acum mai fericită ca oricând alături de iubitul ei. Cu sau fără verighetă pe inelar, nu credeţi?

6 sandra bullock iubit 1 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg