Shania Twain (55), într-o ipostază rară alături de soţ. Cântăreaţa şi Frédéric Thiébaud şi-au început relaţia pentru a se răzbuna pe foştii lor soţi

27 septembrie, 2020
1 ei buni jpg jpeg

Cântăreaţa de 55 de ani şi soţul ei, omul de afaceri Frédéric Thiébaud, au apărut împreună în public la 2020 Zurich Film Festival, pe 26 septembrie, şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată. Care e povestea lor de dragoste?

ei doi jpg jpeg

Soţii Thiébaud s-au căsătorit pe 1 ianuarie 2011, în Rincón, Puerto Rico, iar ceea ce i-a unit a fost mai mult decât surprinzător. Twain şi Thiébaud şi-au început idila mai mult ca să se răzbune pe soţii lor infideli. Cum a decurs totul între ei?

profimedia 0397529657 jpg jpeg

Frédéric Thiébaud era căsătorit cu Marie-Anne Thiébaud, de care a divorţat după ce a descoperit că aceasta îl înşela cu soţul Shaniei, Mutt Lange. Marie-Anne era secretara şi managerul castelului pe care Shania şi primul ei soţ îl aveau în Elveţia. Twain a avut şocul vieţii ei când a aflat că cea mai bună prietenă a ei avea o aventură cu soţul ei.

Povestea lor

Cea mai bună prietenă a creatoarei hitului Man! I Feel Like A Woman! are o fiică cu Frédéric, pe nume Johanna, în vârstă de 19 ani acum, care e cu doar un an mai mare decât copilul cântăreţei şi al lui Mutt, Eja.

profimedia 0099807955 jpg jpeg

După ce Thiébaud a aflat de infidelitatea soţiei lui, s-a gândit că ar fi bine şi ca Shania să ştie că soţul ei nu era deloc uşă de biserică şi că avea o aventură extraconjugală cu soţia lui. „Era Paştele şi noi eram două familii care sărbătoream împreună”, a început să-i povestească Twain lui Ellen DeGeneres, în 2011.

„Eu nu aveam deloc o relaţie personală cu Fred. Ne comportam foarte formal unul cu altul. El nici măcar nu avea numărul meu de telefon, dar, până la urmă, şi-a dat seama cum ar putea da de mine. Mi-a spus că voia să-mi vorbească despre Mutt şi Marie-Anne şi m-a întrebat dacă îmi poate face o vizită. <Tot voiam să-ţi spun ceva de câteva săptămâni, speram, de fapt, ca ei să îţi spună singuri, dar cred că trebuie să ştii şi tu...> Şi mi-a spus despre aventura lor.

Împreună până la adânci bătrâneţi

Shania a anunţat că era implicată într-o relaţie amoroasă cu Fred pe 29 august 2009, fix în ziua în care împlinea 44 de ani. „Un prieten apropiat şi un adevărat gentleman pe nume Fred a fost un prieten constant şi un adevărat sprijin pentru mine şi Eja”, a scris atunci cântăreaţa pe social media.

„El a trecut prin aceeaşi suferinţă ca mine, având de-a face cu destrămarea familiei lui în aceleaşi circumstanţe în care s-a destrămat şi familia mea, iar acest lucru l-a determinat să mă înţeleagă mai bine ca oricine altcineva. Ne-am susţinut reciproc în momentele dificile, am făcut cu rândul pentru a ne ajuta unul pe celălalt să rezistăm, să trecem mai departe. Am devenit mai puternici şi mai apropiaţi ca niciodată, întocmai ca copiii noştri, Eja şi Johanna.”

profimedia 0088858891 jpg jpeg

Mulţi au privit idila lor ca pe o răzbunare la adresa soţilor lor, care îi înşelaseră. Alţii nu dau doi bani pe motivele pentru care actualii soţi au devenit un cuplu, important e ceea ce îi ţine pe ei împreună după 11 ani de la nuntă.

profimedia 0088858889 jpg jpeg

Apropo de nuntă, evenimentul a fost de vis! S-a petrecut pe 1 ianuarie 2011 pe plajă, la apus, în Puerto Rico. La ceremonie au participat numai 40 de persoane, însă nunta restrânsă a fost perfect pe placul celor doi miri.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg