Viaţa amoroasă a lui Mr. Bean. Actorul trăieşte o poveste de dragoste cu o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el

29 august, 2020
1 mr bean si iubita tinerica jpg jpeg

65 de secunde i-au trebuit comicului britanic ca să divorţeze de cea care-i fusese alături timp de 25 de ani şi să-şi înceapă o nouă viaţă cu o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el. Un comportament complet iraţional, nu-i aşa?

Contrar personajului care l-a făcut celebru pe tot mapamondul şi care este un încurcă-lume stângaci şi depăşit complet de situaţie, actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean a ştiut întotdeauna ce-şi doreşte de la viaţă şi n-a ezitat să acţioneze în consecinţă. Ca-n 2013, când s-a îndrăgostit sadea de actriţa Louise Ford (36) şi n-a contat că atât comicul trecut de prima tinereţe, cât şi juna pe care pusese el ochii erau implicaţi în alte relaţii. Au renunţat amândoi fără să ezite la partenerii lor de-atunci, spre stupoarea acestora: „M-a părăsit pentru Mr. Bean! Cred că nimeni, în toată istoria omenirii, n-a mai fost părăsit vreodată pentru Mr. Bean“, făcea haz de necaz comicul James Acaster, fostul iubit al lui Louise.

Iar Sunetra Sastry (63), fost makeup artist pentru BBC şi fosta soţie a lui Rowan (65), a depus actele de divorţ la primul lui semn de infidelitate, invocând un „comportament iraţional“ din partea faimosului actor. Ce anume a fost iraţional la modul în care a acţionat celebrul amorez n-a specificat nimeni în public, dar trebuie să fi fost ceva răsunător de-a fost nevoie de numai 65 de secunde pentru ca judecătorul să şi pronunţe divorţul. La fel de absurd ni se pare şi retragerea din activitate a starului internaţional doar pentru a fi tată cu normă întreagă pentru cel de-al treilea copil al său, Isla (2), conceput cu fosta amantă şi actuala iubită oficială. Cum spuneam, Rowan ştie ce vrea de la viaţă, dar oare ce vrea el îi este şi benefic?!

Romanticii sunt de părere că „Mr. Bean“ a procedat ca la carte atunci când a renunţat la familia pe care-o avea de aproape trei decenii şi la cariera sa fulminantă, de dragul femeii care i-a furat inima (şi i-a sucit minţile, aş adăuga). Cei mai sceptici dintre noi ar spune că nu era cazul pentru asemenea sacrificiu şi că Atkinson mai avea ani buni de reuşite profesionale în faţa sa. Perfect adevărat, dar, în ciuda perspectivelor lui încă promiţătoare, comicul a preferat s-o facă să râdă doar pe fetiţa lui, Isla, nu şi pe restul lumii. Iar acest lucru e absolut lăudabil, având în vedere că nu s-a purtat întotdeauna ca un tată exemplar. În 2017, când a anunţat că aştepta un copil cu o femeie mai tânără decât el cu 30 de ani, Rowan i-a cauzat asemenea suferinţă fiicei lui mai mari, Lily, încât a determinat-o să renunţe la numele lui de familie, Atkinson, şi să-l preia pe cel al mamei. În plus, în timp ce stă acasă şi are grijă de cel mai mic copil al său, actorul îi oferă partenerei lui posibilitatea de a-şi extinde propria carieră actoricească. Păi, nu degeaba s-a asociat Ford cu unul dintre cei mai buni comici din lume (al cărui show TV, Mr. Bean, a fost difuzat în peste 200 de ţări!), cu apropiatul familiei regale britanice – care-a fost nelipsit de la nunţile Prinţilor Charles şi William – şi posesorul unei averi de peste 100 de milioane de lire sterline! Acum e momentul ei să profite... pardon, să strălucească şi al lui să plătească pentru păcatele comise în tinereţe, când cariera era prioritară şi familia... nu. Perechea perfectă, nu-i aşa? Posibil. Pentru că sunt puţine şanse să fie vorba despre o criză existenţială în cazul fostului masterand în inginerie devenit unul dintre cei mai mari comici ai tuturor timpurilor, pentru că individul şi-a făcut toate poftele costisitoare posibile şi imposibile.

Pilot de curse şi mare amator de maşini rapide, starul din Johnny English (2003) este deţinătorul unui garaj impresionant de automobile de lux, printre care se număra şi un McLaren de Formula 1, în valoare de 8 milioane de lire sterline. Aflat într-o oarecare strâmtoare financiară în timpul divorţului, Atkinson a fost nevoit să-şi vândă cea mai scumpă achiziţie, una dintre cele mai rapide maşini din lume la acea vreme, însă profitul imens obţinut i-a permis să-i asigure fostei soţii înşelate tot confortul posibil, într-o vilă londoneză de 21 de milioane de lire sterline, în timp ce el s-a retras cu amanta într-o cabană de „numai“ 4,65 milioane £. Şi, surprinzător sau nu, amorezii cu o diferenţă de vârstă între ei de 30 de ani sunt la fel de fericiţi ca-n prima zi!

Rowan şi Louise s-au cunoscut în 2013, la repetiţiile pentru piesa Quartermaine’s Terms, când au jucat împreună şi s-au îndrăgostit unul de altul la prima vedere. „Louise a devenit tot mai distantă faţă de mine, pe măsură ce se apropia de partenerul ei de scenă...“, a depus mărturie iubitul ei de-atunci, James Acaster. Iar idila lor a progresat cu paşi repezi, cei doi iubiţi devenind părinţi în decembrie 2017, când a venit pe lume micuţa Isla. „E o perioadă foarte fericită pentru amândoi“, spunea, la acea vreme, un prieten de-ai cuplului şi mare dreptate avea. Altfel n-ar fi luat Atkinson decizia, în 2019, de a-şi lua un an liber pentru a avea grijă de „Baby Bean“. „Lui Rowan îi place la nebunie să petreacă timpul cu Isla“, a continuat apropiatul vedetei. „Fetiţa face tot felul de năzdrăvănii prin casă, de-aia îi şi spune Rowan «Baby Bean» micuţei.“

Toate bune şi frumoase în viaţa fericitului tătic, doar că pauza de un an pe care şi-o luase actorul s-a prelungit acum din cauza pandemiei, care-a anulat aproape toate proiectele din domeniul său de activitate. Semn că trebuie să se concentreze şi mai mult pe familie? Sau că e timpul să-şi pună din nou pirostriile? Greu de spus. Discret până la extrem, starul din Four Weddings and a Funeral şi Love, Actually nu vorbeşte niciodată despre viaţa lui personală. De fapt, nu vorbeşte mai deloc, refuză interviuri ca nimeni altul la Hollywood şi nu comentează niciodată despre evenimentele private la care ia parte, iar motivul este modestia care-l caracterizează, dar şi bâlbâiala de care suferă şi care-l pune în încurcătură. Aşa se explică şi faptul că Rowan a dat naştere unui personaj senzaţional, dar care n-are aproape niciodată replici! „Rowan n-are nicio firimitură de showbiz în el!“, îi confirmă modestia Stephen Fry, cel mai bun prieten al lui „Mr. Bean“ şi fostul lui cavaler de onoare. Nu ne rămâne decât să ne consolăm doar cu ideea că omul tace şi face. Nimic nu prevestea, acum câţiva ani, schimbarea de macaz din viaţa lui amoroasă şi iată că molcomul şi pedantul englez a fost capabil de un divorţ-fulger şi-o parternitate-surpriză la vârste deloc propice unor asemenea exultări. Pe când oare o nuntă secretă?Recente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg