Viaţă amoroasă renăscută din cenuşă. Actriţa Kate Winslet şi-a cunoscut soţul în timpul unui incendiu devastator

26 iulie, 2020
1 kate jpg jpeg

Tot răul spre bine! Mai ales când pericolul a trecut şi, mai mult de-atât, o nouă poveste de dragoste s-a născut din cenuşă. Aproape la propriu...

Actriţa vizita insula Necker în 2011, când a izbucnit un incendiu imens la vila lui Richard Branson, unde stătea cu copiii şi iubitul ei de-atunci. Nu numai că a reuşit să-i salveze pe toţi cei aflaţi în pericol în acel moment, inclusiv pe mama lui Branson, dar l-a întâlnit şi pe viitorul ei soţ în timpul incendiului. Mai mult, ea şi viitorul ei partener de viaţă s-au căsătorit în 2012 şi au adus pe lume un copil cu un nume care să le amintească toată viaţa despre focul respectiv – Blaze (foc).

kate1 jpg jpeg

Kate l-a întâlnit pe viitorul ei soţ, Ned Rocknroll, adică pe nepotul lui Branson şi partenerul lui de afaceri, în circumstanţe complet speciale. „Casa în care stăteam a ars până la temelii, iar noi am supravieţuit”, dezvăluie Winslet. „Dar, oadată ce pericolul trecuse, ne-am dorit ceva din acel incendiu, voiam o amintire a focului care ne pusese în pericol vieţile, dar care ne-a şi unit pe veci, aşa că ne-am numit fiul Bear Blaze (n. r. Urs Foc), în 2013, când s-a născut”, a continuat ea.

Dar cum de a luat foc ditamai vila de lux a lui Sir Richard Branson? A fost lovită de fulger în timpul uraganului Irene din 2011.

Focul... pasiunii

„Mi-am cunoscut soţul într-un incendiu. Mi-am luat un sutien pe mine, paşapoartele şi copiii când am văzut un bărbat cu o torţă imensă în mână şi m-am îndreptat spre el. De fapt, după ce s-a încheiat întreaga poveste, m-am măritat cu el! În casă erau vreo 20 de persoane şi toate au supravieţuit incendiului.”

kate3 jpg jpeg

Ned este al treilea soţ al actriţei britanice şi, cu puţin noroc, ultimul. Sau, cel puţin, actualul ei partener de viaţă, cei doi trăindu-şi mai departe fericiţi povestea lor de dragoste şi-n ziua de astăzi...Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg