Zinedine Zidane vorbeşte despre relaţia complicată cu soţia sa: “M-aş fi aruncat de pe o clădire numai să mă iubească”

26 iunie, 2020
1 screenshot 2020 06 26 at 10 09 33 png png

În ziua în care fostul mijlocaş de la Real Madrid a împlinit 48 de ani, pe 23 iunie mai exact, o nouă biografie semnată de un jurnalist francez deschide uşile către latura sensibilă a acestuia şi povestea de dragoste cu soţia sa, Veronique. 

Frederic Hermel, un fost corespondent pentru L’Equipe, a creat, recent, portretul lui Zidane, atât ca jucător şi antrenor, cât şi ca fiu, soţ şi tată. Căci cea mai mare ambiţie a lui Zizou a fost să îi construiască tatălui său o casă în Marsilia. De o modestie rar întâlnită în acest domeniu şi la nivelul la care acesta activează, Zidane a fost mereu susţinut şi modelat de soţia sa, Veronique, căreia îi datorează echilibrul şi normalitatea în care familia lor s-a dezvoltat. “Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1989, la o cantină pentru tineri de lângă casă, căci ei locuiau în acelaşi cartier. Veronique avea 18 ani şi urma cursurile de dans ale şcolii Rosella Hightower, iar Zidane avea 17 ani şi se pregătea ca mijlocaş la AS Cannes ”, povesteşte jurnalistul în cartea biografică. “ Când am cunoscut-o, m-aş fi aruncat de pe o clădire numai să mă iubească”, îi mărturisea, în 2006, Zidane lui Hermel, care adaugă: “Fără Veronique, Zidane nu ar fi fost niciodată Zidane. Oricine îi cunoaşte familia poate spune acest lucru”. Şi deşi multe luni se simpatizau reciproc, dar nu îşi vorbeau, după un timp aunînceput să iasă în oraş, iar apoi s-au mutat împreună. Nunta lor a avut loc pe 28 mai 1994, în Bordeaux, oraş în care el juca atunci. De altfel, cel mai mare sacrificiu pe care soţia sa l-a făcut a fost să renunţe la cariera de dansatoare pentru a-l urma pe soţul ei acolo unde acesta mergea cu echipa.

Zidane şi Veronique sunt căsătoriţi de 26 de ani şi au împreună patru băieţi
Zidane şi Veronique sunt căsătoriţi de 26 de ani şi au împreună patru băieţi

Jurnalistul o descrie drept o femeie foarte timidă, rece şi extrem de circumspectă cu mass-media. Ea a vorbit de foarte puţine ori public, una dintre dăţi fiind pentru un documentar despre viaţa soţului ei: “A fost noroc să-l cunosc atunci când făcea primii paşi ca jucător, nu când era deja celebru. A fost dragoste la prima vedere, cum vezi numai în poveşti, dar a fost şi o relaţie sinceră încă de la început, o relaţie normală. M-am căsătorit cu el şi va fi pentru totdeauna bărbatul vieţii mele”. Cea mai dificilă perioadă pe care au traversat-o a fost prin 2006, la finalul carierei lui ca şi jucător. El nu a gestionat bine nervii şi faptul că nu mai era în prim plan, iar ea a fost, din nou, cea care a trebuit să îi redea echilibrul. Tabloidele speculau orice, iar ea suporta, acasă, consecinţele şi defulările lui.

Zinedine şi Veronique au împreună patru băieţi, jucători de fotbal activi sau în devenire: Enzo, Luca, Theo şi Elyaz. Şi pentru că ei nu au cunoscut niciodată viaţa grea, cea mai mare temere a fostului fotbalist este ca aceştia să nu se înveţe cu luxul: “Sper să nu se transforme în nişte mici idioţi, asta e cea mai mare temere a mea”. Şi pentru a nu epata, cei patru fii folosesc numele de familie al mamei lor, Fernandez, dar tatălui i-a revenit sarcina de a-i duce la liceu, moment în care se face coadă la intrare pentru a i se cere autografe. Spre exemplu, pentru a se bucura de intimitatea familiei, de multe ori a fost nevoit să rezerve o sală întreagă de cinema, după cum povesteşte soţia lui.

Toţi cei patru fii ai cuplului visează la o carieră în fotbal.
Toţi cei patru fii ai cuplului visează la o carieră în fotbal.

Temerile lui legate de o viaţă lipsită de valori în ceea ce-i priveşte pe moştenitorii său au legătură cu copilăria plină de foame, frig şi sărăcie pe care Zizou a avut-o. El este cel mai mic dintre cei cinci fraţi ai familiei şi a luptat mereu să le creeze o situaţie financiară bună. Unul dintre fraţii lui a murit în 2019, Farid, iar ceilalţi sunt Noureddine, Lila şi Madjid. Recente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg